2777
2789
عنوان

کیا دوتا بچه دارن؟یا اطلاعی از اطرافیان دارین یه لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

ببین الآن با این اوضاع مملکت واقعا منِ غریبه نمیتونم نظری بدم...اگه الآن دومی رو بیاری، اختلاف سنی بچه‌هات عالی به حساب میاد...سخت هست ولی من راضیم...

اما بازم میگم گرونی و این اوضاع بد هم هست

🖤

عزیزم من وقتی به دنیا اومدم با خواهرم دو سال و شیش ماه فاصله داشتم. همیشه هم بازی بودیم و هیچ وقت تن ...

بله درسته از این لحاظ که تنها نمونه خیلی دوس دارم. و ایینکه بچه خیلی ارومیه مثلا اصلا کسی رو نمی زنه و تاوقتی من بچه ای رو بغل میکنم ندیدم حسودی کنه.نمیدونم باز شاید وقتی بچه دوم بیاد فرق بکنه

حس خودت مهمه که راضی بودی خواهرت هم اون موقع الان خوشحال بوده؟

امیدی هست چون خدایی هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله سنی کم خیلی سخته. ولی خب اینکه بچه هات میتونن با هم بازی کنن و باهم سرگرم بشن و مستقل تر بار م ...

اره به نظر خودمم مستقل شدنش و تنها نبودنشون مهم تره. 

امیدی هست چون خدایی هست  
بله درسته از این لحاظ که تنها نمونه خیلی دوس دارم. و ایینکه بچه خیلی ارومیه مثلا اصلا کسی رو نمی زنه ...

خواهرم فقط همون اوایل که من نوزاد بودم یه کوچولو حسودی می‌کرد وگرنه آره اونم  به شدت راضیه هیچ برهه ای از زندگیمون تنها نبودیم چون اختلاف سنیمون کم بود همیشه همو درک میکنیم و پشت همیم. اگه بتونی بیاری که خیلی خوب میشه برای کوچولوت فقط بزرگ کردنشون سخت میشه 

من بچهام سه سالو نیم فاصله دارن بچه اولم خیلی آرومه اما بچه دومم دیونم کرده الان 22 ماهشه که از روز اول بغلو گریه که توانی برای محبت به بچه اولم نمیزاره شوهرمم میگه بچه دیگه بیار میگم عمرا

ببین الآن با این اوضاع مملکت واقعا منِ غریبه نمیتونم نظری بدم...اگه الآن دومی رو بیاری، اختلاف سنی ب ...

خواستم تجربه بقیه رو بدونم.وگرنه من قبل از این پسرم تصمیمم واسه بچه دوم همین فاصله بود و از قبل دوس داشتم تو فاصله کم و اینکه سن خودم هم زیاد نباشه بچه بیارم.ولی خب الان که پسرم هست به فکر اونم که نکنه بعد از اینکه بچه دوم اومد اذیت شه .وگرنه از لحاظ مالی شوهرم میگه نگران نباش.

امیدی هست چون خدایی هست  
برای شما یکم سخت میشه از لحاظ نگهداری چون اولی زیاد عقلش نمیرسه که چی برای بچه دوم خوبه یا نه.ولی یک ...

ممنون عزیزم منم اینطور فکر میکنم.

امیدی هست چون خدایی هست  
خواهرم فقط همون اوایل که من نوزاد بودم یه کوچولو حسودی می‌کرد وگرنه آره اونم  به شدت راضیه هیچ ...

خیلی ممنون از راهنماییت.من خودمم همیشه این فکر رو میکردم.و الان فقط به چند سال بعد فکر میکنم که بگم تنها نباشه.و تا وقتی به یه سنی برسه که چیزی متوجه شه یا مدرسه بره یه همراه داره نه یکی که تازه دنیا اومده و کلی دردسر داره 

امیدی هست چون خدایی هست  
پسر من الان چهار سالشه پارسال اقدام کردم برا دومی متاسفانه سقط شد الان دوباره باردارم دعا کنید بمونه ...

انشالله عزیزم به سلامتی دنیا بیاد

امیدی هست چون خدایی هست