سلام،من ۵ ساله ازدواج کردم و ۳ ساله زیر یک سقف رفتیم تازه به طور اتفاقی فهمیدم شوهرم قبلا دوست دختر داشته و شمارشو عشقمم سیو کرده هنوزم تو گوشیش هست ازش پرسیدم اولش خواست دست به سرم کنه بهم دروغ گفت بعد دید من مصرم گفت آره من قبلا دوست دختر داشتم ولی نخواستم بهت بگم که ناراحت نشی گفت اون یه اشتیاه بچگانه بود منم قبول دارم که یه اشتباه بوده ولی چرا شمارش هنوز تو گوشیش بود ازش پرسیدم گفت من پاک کرده بودم نمیدونم چی شده مونده تو گوشیم منم نمیتونم حرفشو باور کنم دارم دیونه میشم😢دلم داره میترکه نمیدونم چی کار کنم
خودتو بزن ب بیخیالی بزا فک کنه برات مهم نیست! بعد چک کن ببین باهاش میحرفه یا نه! از کجا معلوم شاید شماره این دختره مال دوس دختر ۵سال پیش نیست! شاید تازه آشنا شده الکی بهت گفته
عزیزم این یک مسئله ی کاملاً عادیه، هر دختر یا پسری قبل از ازدواج بالاخره یکبارم که شده دوست پسر یا دوست دختر داشتن، من خودم شوهرم چندین دوست دختر داشت ولی مهم دیدگاه و طرز تفکرش موقعِ ازدواجه، اگر شمارو نمیخواست که با همونا ازدواج میکرد نه شما
بهش بگو اگه با اینکه زن داری الان دوس دختر داری سپردمت ب عباس الهی بری برنگردی😤😤😤😤😤بگو اگه این ...
عصبانی نباش عزیزم 😂
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
عزیزم ممکنه شماره ها گاهی برگرده... یا مثلا اونموقع ی برنامه ای داشتع توش شماره سیو بوده ممکنه با اینکه پاک کرده باشه بازم برگرده... مهم نیست... حساس نشو
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
عزیزم اکثرا دوست دختر داشتن دیگه شوهر من ۱۰۰۰تا داشته . با نصف فامیل و همسایم دوست بوده. اما اینکه ش ...
ببخشید یک سوال برام پیش اومده ..جسارت می کنم می پرسم ...واقعا اینکه مثلا هزار تا دوست داشته حتما کلی حرفهای عاشقانه زده شده یا حتی بوسه و اینا یا درگیری عاطفی، یا اینکه الان یادش بیاد که مثلا فلانی چقدر خوب بود ، اینا برای شما مهم نیست ؟
من تقریبا هر روز گوشیشو نگاه میکنم ولی چون تاحالا بهش شک نکرده بودم قسمت مخاطبو نگاه نمیکردم این بار به طور اتفاقی میخواستم برا شماره خودم عکس مخاطب بزارم دیدم چندتا مخاطب عشقمم سیو شده که ۲ تاش شماره خودم بود دوتا دیگش به نام عشقمم و خاله عشقمم بود شماره خالشم داشت
عزیز دلم تا به راه دادگاه رفتی ک حقتو بگیری؟من رفتم پول نداشته باشی از پیرزن هم ضعیفتری پولم ...
اتفاقا رفتم تنهای تنهام رفتم هیچ کس پشتم نبود هفت ماه یه نفری دویدم تو خونه هیچ کس باهام حرف نمیزد هزار تومن کمکم نکردن خدا شاهده روز آخر میخواستم برای پزشک قانونی برم لنگ ۶۰ تومن بودم چون مخالف طلاقم بودن ندادن بهم ولی خودم کار کردم بدون پشتوانه ولی حق خودمو گرفتم و آزاد شدم
ببخشید یک سوال برام پیش اومده ..جسارت می کنم می پرسم ...واقعا اینکه مثلا هزار تا دوست داشته حتما کلی ...
مگه میشه هزار تا دوست دختر داشته باشه لمس نکرده باشه یا نبوسیده باشه. با بعضیاشونم که شرایط صیغه داشتن رابطه داشته کامل البته با پوشش . ولی درگیری عاطفی نداشته. شوهر من از اول به حاطر نیاز جنسیش دوست دختر داشته از اولم بهشون میگفته . یسریشونم که خودشون خواستن تفریحی و بدون رابطه واسه گزراندن دوران نوجوونی و جوونی بوده. بعضی وقتا کل فامیل جمع میشن تازه از اون زمانش میگن و دوست دختراش کلی هم خاطرات طنز . الان دو تا خواهرای جاریامم از اخرین دوست دخترای قدیم هنسرم بودن. من ناراحت نمیشم اصلا حسی به این مسائل ندارم. من از ۱۴ سالگی به خاطر شغل پدرم همش در سفر کشورای دیگه بودیم الان شغل همسرمم همینه این روابط قبل از تعهد و زیاد عادی دیدم. البته بگم من و همسرم الان خیلی مومن متعهد و با خدا هستیمبه قول خودش دوران جاهلیت و بی ایمانیش بوده.الان مهمه که سالهاست پایبند و عاشق من و دخترمه