2777
2789
عنوان

شوهرم قبل از ازدواج با من دوست دختر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 39 پست
سعی کنید گذشته همدیگه رو شخم نزنید  خب داشته دیگه خیلی عادیه  ما وقتی باهم ازدواج کردیم ...

دوست دختر یا دوست پسر زمان مجردی  مهم نیست ولی اینکه بعد ۵ سال شمارش هنوز توی گوشی سیو باشه جای تامل داره . 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه هزار تا دوست دختر داشته باشه لمس نکرده باشه یا نبوسیده باشه. با بعضیاشونم که شرایط صیغه داش ...

الهی همیشه خوشبخت و شاد باشید ...تحملش برای من غیر ممکنه ...باور می کنی که همسرم یک بار گفت ما یک دانشجو تو کلاس مون  بود که خیلی تیپ می زد خیلی تو چشم یود .بعد هم ازدواج کرد ..باور می کنی من چقدر دلم گرفت..

نه اصلا چون تا حالا چیزی ازش ندیده بودم که بهش شک کنم

فکرت رو مشغول نکن جوری زندگی کن که حسرت روزهای گذشته رو نخوری. مردها همشون قبل از ازدواج دوست دختر داشتن و طبیعیه. بدون اینکه غر بزنی و شوهرت متوجه بشه یه مدت زیر نظر بگیرش همین.

اتفاقا رفتم تنهای تنهام رفتم هیچ کس پشتم نبود هفت ماه یه نفری دویدم تو خونه هیچ کس باهام حرف نمیزد ه ...

منم دعا کن😔دقیقا عین خودتم کمکم نمیکنن هیچ پولمو گرفتن همین خانواده م بهم پس نمیدن 😔دعا کن ازاد شم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>