2777
2789

یکماهه دیگه دخترم دوسالش میشه،از همون ۱-۲ماهگی خواب درستی نداشت،یعنی شب و روز نمیخوابید،دیوانه شده بودم از دستش و بخاطر بی خوابی خودم،البته رفلاکس و کولیک داشت،الان ک بزرگتر شده کمی بهتر،رفلاکسشم خوب شده،فقط اینکه بازم خواب درستی نداره،و اصلا میلی به غذا خوردن نداره،هرچی زینک و فروگلوبین و این چیزام میدم فایده نداره،البته همیشه هم یبوست داره،که بخاطر یبوستش پودر پیدرولاکس بهش میدم،تا شکمش کار کنه و شاید تمایل به غذا داشته باشه،اما بازم بیفایدس،خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین بهم بگین،آخه خیلی ریز مونده،خودمم دیگه اعصابی برام نمونده،نمیدونم چه ساعتهایی بهش غذا بدم  ،یاچجوری که خوشش بیاد

از داروخانه شربت تنظیم‌خواب کودک بخر ببی اسلیپ بهش بده 

دو سه هفته درست بخوبه عادته بدنش میشه بچه ای که خوب بخوابه خوبم می خوره 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
از داروخانه شربت تنظیم‌خواب کودک بخر ببی اسلیپ بهش بده  دو سه هفته درست بخوبه عادته بدنش میشه ...

کوچکتر بود گرفتم،ولی بهش ندادم آخه ترسیدم روی هوشش اثر بد بزاره،الان دکتر بهش هیدروکسی زین داده،بهش میدم خوابشم میگیره،ولی ۲ ساعت گریه و زاری میکنه تا بخوابه،الانم کلی گریه کردو بهونه کردتا خوابید،نهارم نخورده هنوز،فقط صبحانه یه تخم مرغ خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ازشیرنگرفتیش

بگیری خوابش تنظیم میشه

دخترمن هم تمام چیزهای که گفتی داشته،حتی یبوست وپودرو....

تنهاچاره اش همون ازشیرگرفتن غذاخوردنش هم یکم بهترمیشه

امابرای یبوست من هنوزم باهاش دخترم درگیره !

کوچکتر بود گرفتم،ولی بهش ندادم آخه ترسیدم روی هوشش اثر بد بزاره،الان دکتر بهش هیدروکسی زین داده،بهش ...

نه اون که من می گم گیاهی بادرنجبویه و گل ساعتی و اینا اصلا ضرر نداره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اگه ازشیرنگرفتیش بگیری خوابش تنظیم میشه دخترمن هم تمام چیزهای که گفتی داشته،حتی یبوست وپودرو.... ...

یکسال و ۴ ماهگی از شیر گرفتمش،چون اصن شیرهم نمیخورد و بخاطر رفلاکسش هم به توصیه دکتر ۴ ماهگی شروع کردم به غذا دادن بهش

ببین من یک اشتباه داشتم. میگفتم حالا که بدغذاست و کم غذاست هرچی بخوره غنیمته. هرروز بستنی میخورد گاهی حتی دوتا یا سه تا. بیسکویت و کیک و آبنبات و شکلات و غیره.

از وقتی اینا رو قطع کردم غذاخوردنش خیلی بهتر شده.یه بار محکم وایسادم که اینهمه شیرینی برات خوب نیست مریض میشی. واقعا هم احتمال دیابت رو خیلی بالا میبره.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ببین من یک اشتباه داشتم. میگفتم حالا که بدغذاست و کم غذاست هرچی بخوره غنیمته. هرروز بستنی میخورد گاه ...

اره اتفاقا چند وقته پدرش این چیزا رو زیاد براش میگیره،آخه همش میگه بستی