2777
2789

میخوام شروع کنم به درس خوندن برا کنکور سال دیگه ایشالله معلمی قبول بشم ولی همش میگم نمیتونم درسا سختن نمفهممشون و اینا اصلا برا هر کاری اینطوریم البته بگم ها من یه دختر دو ساله و یه پسر شش ماهه دارم مامان کمکم میکنه تا درس بخونم اما همش میگم نمیتونم خیلی سخته موفق نمیشم 

میشه کمک کنین چه جوری شروع کنم به درس خوندن ؟شپا چی کار کردین ؟من نمیخوام بمونم تو خونه  میخوام کار کنم به آرزوهام برسم حالم بده خیلی

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

چن سالته عزیزم و چه رشته ای هستی؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته عزیزم و چه رشته ای هستی؟

عزیزم ۲۱ سالمه تجربی خوندم دیپلم دارم الان میخوام بخونم برا کنکور

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
ویس های کوین ترودو رو گوش کن

کی هست

چن سالتونه عزیزم؟ هیییییییچ نشدی وجود نداره تو تلاشتو کن  شروع کن به برنانه و وخوندن اصلا هم ...

تا میام شروع کنم یه چیزی میشه یا کارا خونه انجام بدم تا میام که بخونم خسته شدم یا بچه هام بیدار شدن یا مهمون میاد اصلا نمیشه انگاری 😭😭😭دیونه شدم دیگه همش تو ذهنم خودمو یه خانم شاغل موفق مینیبنم ولی تو عمل هیچ کاری نمیتونم بکنم تازه تا میگم میخوام درس بخونم همه میگم با دوتا بچه مگه میشه ول کن دیگه 

کسی نیست😢😥

عزیزم ۲۱ سالمه تجربی خوندم دیپلم دارم الان میخوام بخونم برا کنکور

باید به هدفت فک کنی....من وقتی خسته میشدم از درس خوندن به این فکر میکردم که چند سال دیگه به آرزوم رسیدم و مستقل شدم و...همه چیزم به یه کنکور بستگی داشت...همش میگفتم الان کم میخوابم فیلم نمیبینم جایی نمیرم و...عوضش هم به خواسته ام میرسم و هم همه این سختی هارو جبران میکنم...خداروشکر به هدفم رسیدم و دارم تورشته و دانشگاهی که دوست داشتم درس میخونم😍

اگه واقعا هدف داری و کسی هست کمکت کنه و بچه هاتو نگه داره برات معطل نکن...هرلحظه طلاست😍👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
باید به هدفت فک کنی....من وقتی خسته میشدم از درس خوندن به این فکر میکردم که چند سال دیگه به آرزوم رس ...

میدونی منم به این چیزا فکر میکنم اما توانشو ندارم 

تا میام شروع کنم یه چیزی میشه یا کارا خونه انجام بدم تا میام که بخونم خسته شدم یا بچه هام بیدار شدن ...

ببین اگر میخوای برسی به چیزی که میخوای اصلاااااا به موانع فکر نکن.برا خوندنت هم یه ساعتی انتخاب کن که کسی مزاحمت نشه

مثل نصف شب وقتی بچه هات خوابن دیگه روز باز هر وقت اونا خوابیدن باهاشون بخواب 

تا میام شروع کنم یه چیزی میشه یا کارا خونه انجام بدم تا میام که بخونم خسته شدم یا بچه هام بیدار شدن ...

نظر بقیه رو بیخیال شو...برنامه ریزی کن...شب ها زود بخوابین و صبح ها زود بیدارشو قبل از اینکه بچه هات بیدار بشن...به بازی و کارتون و...مشغولشون کن که زیاد کاری باهات نداشته باشن...غذاهم به اندازه دوسه وعده درست کن و یا فریز کن که وقتت هدر نره...خلاصه تو همه زمان ها صرفه جویی کن که برای درس خوندن وقت کم نیاری....

از الانم روزی دوسه ساعت شروع کن و بخون و با برنامه پیش برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه رشته ای و دانشگاهی کلک؟

مشاوره دانشگاه اصفهان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اگر میخوای برسی به چیزی که میخوای اصلاااااا به موانع فکر نکن.برا خوندنت هم یه ساعتی انتخاب کن ک ...

اره اینم میشه ولی همش خونه بهم ریختس من بدنم خیلی ضهیفه 

دیت خودم نیست همش این نمیتونم میاد تو ذهنم حالا خم مجبورم دوباره درسای نظام جدیدو بخونم فک میکنم سخته خواهرمم هست البته میگه سوالی داشتی خودم یادت میدم اما نمیشه نیرو کمکی دارم ولی خودم انگار سختمه 😭