2777
2789
عنوان

مجردم ولی میخام برم لیزر کنم😑خیلی کار ضایعیه??😕

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 39 پست
رل ولی نه ازون لحاظ😑😂

😂😂😂👌احسنت

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا دوره این حرفا سر اومده. من مجردم رفتم لیزر و بوتاکس  حتما ادم برای شوهر باید خوشگل کنه؟، ...

نع برا دوس پسر هم میشع خوشگل کرده فقط شوهر ک نی😐😐😂

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
خیلی سوال مهمی بود 

😂😅

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

شما نظافت رو برای فرد دیگه ای انجام می دید ؟

بدن خودتون و به خاطر خودتونه

این کار واقعا لازمه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

منم مجردم و ميرم

دوره اين حرفا ديگه گذشته واقعا

حرفت منو ياد زناى قديمى كه ميگفتن تا شب ازدواج اون ناحيه رو اصلاح نكنيد انداخت

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
نه..چه اشکالی داره نظافت ربطی به مجرد متاهلی داره مگه

سلام چطوری 

یه جا دعوا شده بود خواستم تگت کنم گفتم تگ کردنم و ترکیدنت یکیه 😅😅😅

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
جدی گفتی یا داری تیکه میندازی😐✌🏿

عزیزم این چه حرفیه اتفاقا الان بری بهتره تا متاهلی خوبیش اینه اول ازدواج دیگه راحتی هی ژیلت به دست نیستی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن