2821
2789
عنوان

پدرشوهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 44 پست
پولشون نمیخوام همینقدر که خودم فهمیدم واسم بی ارزش شد میگم چجوری رفتارم تغییر بدم باهاشون

واقعا بحث پول نیست من فقط احترام میخوام همین خب منم ادمم اصلا نمیخوام کمک کنم باید به کی بگم فکر میکننن عروس گرفتن باید اشکش دربیارن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لازم نیست با بحث و دعوا بگی  بگو شماخبر داشتی فروختن؟بعد بگو من ناراحت شدم و دیگه بعد این ازمن ...

باشه مرسی عزیزم با خانواده ی شوهرم چجوری رفتار کنم ؟

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  
واقعا بحث پول نیست من فقط احترام میخوام همین خب منم ادمم اصلا نمیخوام کمک کنم باید به کی بگم فکر میک ...

زیر بار زور نرو به شوهرتم بگو زن گرفتی نه برده 

بگو منم ادمم شخصیت دارم برا خودم

باشه مرسی عزیزم با خانواده ی شوهرم چجوری رفتار کنم ؟

تو رفتار عادی باش که همسرت دلخور نشه ولی دیگه تو هیچ کاری بهشون کمک نکن حتی کار خونه خودتو سرگرم کن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
تو رفتار عادی باش که همسرت دلخور نشه ولی دیگه تو هیچ کاری بهشون کمک نکن حتی کار خونه خودتو سرگرم کن& ...

باشه عزیزم مرسی

زیر بار زور نرو به شوهرتم بگو زن گرفتی نه برده  بگو منم ادمم شخصیت دارم برا خودم

اصلا جز زندگی و برنامه هرسالمون شده همه تو اون زمان مسافرت و عشق و حالن من با اینا در حال کارگری حالا ببا ببین چجوری کلاس میزارن یکی از بیرون ببینه میگه اینا چه زندگی لاکچریی دارن

شاید پول دادن ب شـوهرت اون چیزی نگفته 

نه شوهرمم خبر نداشت ازش پرسیدم گفت نه خبر نداشتم بعد گفت اونام به روی خودشون نیاوردن یک ماه گفتم بیخیال سال بعدم هست که ما دیگه نیستیم

اصلا جز زندگی و برنامه هرسالمون شده همه تو اون زمان مسافرت و عشق و حالن من با اینا در حال کارگری حال ...

اره خودشونم خیلی بالا میبرن خانواده همسرم

نه شوهرمم خبر نداشت ازش پرسیدم گفت نه خبر نداشتم بعد گفت اونام به روی خودشون نیاوردن یک ماه گفتم بیخ ...

خب پس دیگه کاری نکن براشون نوکرشون ک نیستی خودتم بد نکن اگه حذفیم باشه شوهرت بگه وگرنه ادم بد تو میشی

خب پس دیگه کاری نکن براشون نوکرشون ک نیستی خودتم بد نکن اگه حذفیم باشه شوهرت بگه وگرنه ادم بد تو میش ...

باشه گلم من فقط میخوام خودم رفتارم تغییر بدم که بفهمن من اگه محبتشون کردم از خوبیه خودم بود نه اونا

این قدر مستقیم نه 😕

خب همون موقع تو جمع بهشون میگفتی عه به سلامتی فروختید.. من فکر میکردم هنوز مونده.

یه همچین چیزی میگفتی که میفهمیدن منظورت اینه چرا به ما نگفتید پس!

خب همون موقع تو جمع بهشون میگفتی عه به سلامتی فروختید.. من فکر میکردم هنوز مونده. یه همچین چیزی میگ ...

نه از پول و فروختن خرما هیچی نمیگم چون همسرم میگه من میخوام رفتارم تغییر بدم