2777
2789

سلام دوستان گلم امروز بعد از دوسال و پنج ماه نازایی بالاخره جواب مثبت بی بی چک و دیدم،

دوسال بود که منتظرش بودم بالاخره خدای عزیزم من رو هم از این نعمت قشنگ خودش بی نصیب نکرد،وقبل از تعریف خاطرات و تجربیاتم میخوام برای همه ی منتظرای نی نی دعا کنم که خدا خودش به زودی یه نی نی خوشکل وصالح تو دلشون قرار بده چون من واقعا درک میکنم چقدر سخته این انتظار،هر کسی میخونه یه آمین ویه صلوات بفرسته.😘😘😢

وقتی مجرد بودم دکترا گفتن پلی کیستیکم و نزدیک دوسال روکین مصرف کردم وشیوه ی مصرفمم یه این شکل بود که شش ماه میخوردم شش ماهم استراحت میکردم ،بعد از ان نزدیک دوسالی هم دیگه مصرف نکردم چون من پریودام حتی زمانی که مصرف نمیکردم نهایتا تا چهل روز طول میکشید که پریودنشم بعدش خودم پریود میشدم تنها مشکلم نامنظمی بود وگرنه بدون دارو هم پریود میشدم.خلاصه بعد ازدواج اولاش نمیخواستم بچه دارشم واز دکترم در مورد روش جلوگیری مشورت کردم وایشون هم همون قرص روکین و به همون شیوه ی قبلی توصیه کردن وگفتن اون شش ماه دیگه به یه روش دیگه جلوگیری کنم که خودم طبیعی یو انتخاب کردم ،خلاصه بعد سه سال جلوگیری تصمیم گرفتیم که بچه دار بشیم ،از همون اولش دکتر بهم گفت که تا یه سال اگه باردارنشدم مشکلی نیست و من هرماه بی بی چک میزاشتم وهرماهم ناامید میشدم تا اینکه بعد یک سال پیش یه دکتر دیگه رفتم واون دکترم برای شوهرم ازمایش اسپرم نوشت وبدون اینکه جواب ازمایش ببینه، همون روز کلی داروی تقویتی نوشت برای هردوتامون که نزدیک پونصد هزارتومن هزینه ش بود که بعدا فهمیدیم اون دکتر نامرد با اون شرکتا قرار داد داشته و عمدا اون هزینه ی زیادو رو دوش ما گذاشت ناگفته نمونه اون زمان خیلی توی شرایط اقتصادی بدی بودیم بعدش که جواب اسپرموگرام همسرم اومد پیش یه دکتر دیگه رفتم وگفتن که شکر خدا شوهرت سالمه و خودتم سالم هستی یادم نبود بگم توی چکابای بعد ازدواجم من مشکل پلی میستیکم حل شده بود وهیچ مشکلی نداشتم ودکتربرام عکس رنگی نوشت که اونم شکرخدا بدون مشکل بود بعدش دکترا گفتن نازایی شما بدون علت هستش وباید دارومصرف کنم بعد از یه مدت دوا درمون هیچ نتیجه ای نگرفتم ،و خواستم برم یه شهر دیگه پیشه یه دکتر خوب که خواهرم گفت دکتر محمدی روهم امتحان کن دکتر خیلی خوبیه،منم رفتم پیش دکتر محمدی ،دکتر گفتن که همه چیت عالیه فقط یه ازمایش مونده اون و هم انجام بده که کلا خیالت راحت بشه ازمایش ذخیره تخمدان،وای دوستان از اون ازمایش خیلی میترسیدم اون زمان که دکتر گفت تو مطبش کل بدنم به لرزه افتاد چون گفتن اگه ذخیره م کم باشه باید برم تهران برای ای یو اف منم که از نظر مادی توشرایطی نبودیم که بتونم برم ولی دل و زدم به دریا و رفتم ازمایش و دادم ،از شانس من خورد به جمعه وتا دوروز ازمایشم اماده نشد وبعداز ظهر شنبه که رفتم جواب و گرفتم دیدم که خدا دوباره لطف خودش و بهم نشون داد وشکر خدا بدون مشکل بودم و همونجا بی اختیار گریه م گرفت و به شوهرم زنگ زدم اونم همینطور،بعدش که جواب و بردم پیش خانم دکتر ایشون گفتن ذخیره ت عالیه هیچ داروی برات تجویز نمیکنم دوماه استراحت کن زیادن کسایی که تو زمان استراحت باردار میشن استراحت منظورم اینه که دارو مصرف نکن.وتنها قرص ویتاگنوس و برام تجویز کرد با دوفاستون وگفتن ویتاگنوس گیاهیه و هیچ ضرری نداره دوفاستونم برای تنظیم پریودته اگه بعد دوماه باردار نشدی دوباره بیا پیشم.....

تا چند دقیقه دیگه بقیه شو مینویسم الان برم غذام داره میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد می ترسم فردا صبح دوباره می زنم بی بی چک الان دل تو دلم نیست شوهرمم خوشحا نشد میگه شاید کاذب ...

من 4 روز قبل پری زدم هاله خیلی کمرنگ امروز زدم هاله واضح انداخت ولی پرنگ نبود. چند وقت از پریت گذشته

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
اینقد می ترسم فردا صبح دوباره می زنم بی بی چک الان دل تو دلم نیست شوهرمم خوشحا نشد میگه شاید کاذب ...

منم دیروز گذاشتم ولی بعد چند ساعت هاله انداخته حس میکنم هاله اش صورتیه 🤪🤪 پادرد و پهلو درد و کمردرد و یکمم دل درد دارم واژنمم یهو بد تیرمیکشه سینه درد ناجوری هم دارم 🤕🤕🤕🤕

خدایا شکرت 

من 4 روز قبل پری زدم هاله خیلی کمرنگ امروز زدم هاله واضح انداخت ولی پرنگ نبود. چند وقت از پریت گذشته

هنوز روز ۲۶سیکلمه

و من ۳۲تا۳۵روز سیکل پریود میشم

ولی هاله داشت زیر۱۰دقیقه

شما ازمایش دادی

هنوز روز ۲۶سیکلمه و من ۳۲تا۳۵روز سیکل پریود میشم ولی هاله داشت زیر۱۰دقیقه شما ازمایش دادی

پس شک. نکن حامله ای عزیزم😐😐😐😐😐 نه فردا میرم دکتر برام ازمایش بنویسه

ببخشید من این سوال رو میپرسم اقدامتون چ زمانی بود یعنی الان چند روز از اقدامتون میگذره؟منم سه روز مونده به موعدم میخوام بدونم الان بی بی بزن نشون میده

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
ببخشید من این سوال رو میپرسم اقدامتون چ زمانی بود یعنی الان چند روز از اقدامتون میگذره؟منم سه روز مو ...

من اقدامم 12 سیکلم بود از اقدامم 13 روز میگذره ولی روز 10 بی بی زدم در حده خیلی کمرنگ هاله انداخت

پس شک. نکن حامله ای عزیزم😐😐😐😐😐 نه فردا میرم دکتر برام ازمایش بنویسه

من میرم بی بی چ بگیرم

فردا بزنم و پس فردا هم بزنم بعدش برم ازمایش

تو سایت بعضی خانوما میگفتن بی بی مثبت شده ازمایش منفی