2777
2789
منم برم بخرم؟؟از صبح میگم برم نرم دلم شور میزنه والا یه قرون پول دارم هرروز داره ارزشش کم میشه

بخررررر

تا ۵۰۰ میره 

من خریدم گرمی یک و ۱۵۰

الان شده یک و ۴۶۰

خودت چه فکری میکنی بخر دیگه

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شوهر من رفته دوتا النگو برای من بگیره به خاطر همونه داره میره بالا ایشالا از فردا میاد پایین

ن عزیزم بگو بخره من یه نیم ست و یه سرویس

خریدم النگوهامم فروختم تعویض کردم

اصلا ضرر نکردم تو این ۶ ماه بخر گرون میشه 

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
منم برم بخرم؟؟از صبح میگم برم نرم دلم شور میزنه والا یه قرون پول دارم هرروز داره ارزشش کم میشه

ما ولله مونده بودیم راستش استخاره کردیم.خوب اومد دیگه رفتیم

دیگه هم چک نمیکنیم زیاد شد کم شد...

گرفتیم که بمونه  فردای روز پول دستمون اومد بتونیم خونه بخریم

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!