2777
2789

کالري شماري با ورزش

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

اگه به جایی رسیدی به منم مشاوره بده

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چه خوب یه ماه امتحان میکنم 

من زیاد اَاضافه ندارم‌ولی میخوام‌کمش کنم

گوشت مرغ و قرمز گریل میکرد میخورد

کاهو بروکلی هویج همیشه تو یخچال یکی ش داشتخ باش هوس خوردن کردن بخور چون کمی موقع خوردن مجبور به جویدن زیاد هستیم حس سیری میکنیم 

صورت اب نشه و چروک خیار سالادی بزرگ بخر میتونی ابش بگیر بخور یا نه روزی دوتا سه تا بخور مخصوصا شبا

حتما من با کلی بدبختی توی سه ماه همش هشت کیلو کم کردم 

این که خوبه منم دلم میخواد یه رژیم خوب بگیرم ولی موندم چیکار کنم میخواستم رژیم لیمومی بگیرم خیلی از بلاگرا تبلیغ میکنن ولی بعضیا گفتن مضخرفه

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
این که خوبه منم دلم میخواد یه رژیم خوب بگیرم ولی موندم چیکار کنم میخواستم رژیم لیمومی بگیرم خیلی از ...

من اصلا اراده به رژیم ندارم 

این هشت کیلو با ورزش کم شده وگرنه ماشالا خورد و خوراکم کم نیست 

دکتر تغذیه هم رفتم ولی بازم اراده نذاشتم دارو ها هم روی اشتهام تاثیر نداشت😂