2777
2789
عنوان

دیگه درمونده شدم کمکم کنید

103 بازدید | 10 پست

هرختمی بگید انجام دادم چله های سخت گرفتم برای خواستم ولی انگار ن انگار آب از آب تکون نخورد دیگه خسته شدم بریدم تورو خدا برام دعا کنید بهم بگید دیگه چیکار کنم چجوری به درگاه خدا التماس کنم که جوابمو بده انگار دعاهام از تو دهنم بالاتر نمیره و به آسمون نمیرسه

زندگی زیبا دوستت دارم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس اگه با رعایت بخونی محاله حاجت نگیری

انجام دادم بخدا چهل روز در کنارشم چهل شب پشت سر هم نماز شبم خوندم ولی اصلا فک کنم قبولم نشد 

دیدی  وقتی یه بچه چیزی از مامان باباش بخواد چه طوری التماس میکنه باون ذهن وقد وقواره کوچولوش هزااااار تا راهو امتحان میکنه که براش بخرن 

دقیقا همونجوری باید التماسش کنی فرقیم نمیکنه بازبون ساده ازش بخوای یا دعای جوشن کبیر بخونی فقط باید به دست وپاش بیفتی حتی با ساده ترین کلمات ولی التماسش کنی

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
دعا برای ارامش دله تا خدا نخواد یه سنگ هم جابه جا نمیشه عزیزم امیدت به خدا باشه

چقدر دیگه پس چرا میگن دعا کنید تا سرنوشتتون عوض بشه پس چرا هرچی می‌خوایم نمی‌ده اگه قرارع هرکاری خودش میخواد بکنه پس فلسفه دعا کردنای ما چیه اینجوری که بدتر آدم ایمانشم از دست میده