2777
2789

سلام  ۲۰ سالمه و ۹ ماهه که عقد هستم رابطه کامل هم داریم آیا روش جلوگیری از بارداری توی دوران عقد با ک ا ن د و م درسته؟ چون خیلی میترسم از اینکه باردار بشم و توی این کرونا به زودی هم عروسی نمی کنیم بریم سر خونه زندگیمون راهنماییم کنین لطفا 

همه درگیر جلوگیری ان امروز چرا    

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

من قرص میخوردم برای یکی دو سال خوبه ولی طولانی مدت دکتر میگفت ممکنه برای بارداری مشکل ایجاد کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قرصی ؟ ال دی اخه عقدم نمیتونم قرص ال دی بخورم

چرا نمیتونی چه ربطی به عقد داره؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از طبیعی دیگه مطمعن تر نداریم 

طبیعی کجاش مطمئنه؟ پیش آب حاوی اسپرمه من هرکی رو دیدم ناخواسته باردار شده روشش طبیعی بوده

چون عقدم مامانم میره سرکیفم میبینه منم میترسم 

پس همون که گفتی 

اصلا قرص نخور بعدا نازا میشی عزیزم. بعد 9ماه استرس بارداری داری.  من ک طبیعی جلوگیری میکنم.  ینی رابطه بدون هیچ وسیله ای بعدشم میریزه هر جا ک دلش خاست ینی شکمم س ی ن م ببخشید ک کاملا رک گفتم منم از اولذعقدم رابطه کامل داشتم نترس عزیزم هیچی نمیشه الکی شکمت و با این قرصا پر نکن ک ا ن د م والا ترسش بیشتره مال ما چند باری پاره ٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌشد بخدا خارجی بود جنس خوب اما تمام منی ریخت داخل ب نظرم فقط جلوگیری طبیعی اگ شوهرت عین شوهر من کارشو بلد باشه ب موقع بکشه بیرون

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍