2777
2789
عنوان

فیلم ترکی

2682 بازدید | 19 پست

بچه ها ی فیلم ترکی خوب معرفی کنید میخام ببینم ترجیحا دوبله فارسی باشه چشمام کور میشه با زیر نویس 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر سفیر.... عشق حرف حالیش نمیشه... دختران آفتاب... حلقه... پیشنهاد میکنم سریال جدید تو درم رابزن رو هم ببینی اما زیر نویس هست.... توش هانده جونمم بازی میکنه(هانده ارچل) فعلا حضور ذهن ندارم ولی اگه چیز دیگه ای یادم اومد برات میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر سفیر.... عشق حرف حالیش نمیشه... دختران آفتاب... حلقه... پیشنهاد میکنم سریال جدید تو درم رابزن ر ...

ممنونم عزیزم عشق حرف حالیش نمیشه و دختران آفتاب و حلقه رو دیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگاری طرف دار هانده هستیاااا😉😉

بعله ولی ترجیح بخاطر دوبله این بود همش باید دنبال پسرم بدوئم کجا میره نمیرسم زیر نویس بینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیزایی که من خوشم اومد  اولیش تو درم را بزنه اما زیر نویسش بهتره واقعا  بعدش آقای اشتباه ...

منم تودرم را بزن رو خیلی دوست دارم.. دوبلش هنوز نیومده که.. من اصلا از دوبله خوشم نمیاد 

بعله ولی ترجیح بخاطر دوبله این بود همش باید دنبال پسرم بدوئم کجا میره نمیرسم زیر نویس بینم 

😊😊ولی زیر نویسش یه چیز دیگست.. هم فیلمو میبینی هم صدای خودشونو میشنوی.. همم یه چیزی یاد میگیری 

دوبله فارسی بلد نیستیم

این ها رو جدید دیدم عالی بودن (زیر نویس انگلیسی هم دارن فکر کنم)

Mutluluk

در مورد یک دختر از یک شهر کوچیک که بهش تجاوز میشه و خانواده‌اش معتقدن باید بمیره وقتی خودکشی حاضر نمیشه بکنه با پسرعموش می فرستنش استانبول که تو راه بکشتش...

Babam Ve Olglum 

یک پدر جوون که همسرش مرده یک پسر کوچیک داره. می فهمه سرطان داره و به زودی میمیره مجبور میشه برگرده پیش خانواده ی پدرش که سال ها پیش باهاشون قطع ارتباط کرده  بوده  که پسرش تنها نمونه بعد مرگ...

از همون کارگردان قبلی در مورد رابطه ی یک پسر تو شهر کوچیک که از اصالت یونانی پدربزرگش خجالت می کشه و ماجرا وسط  سال های کودتای ترکیه و... می گذره و یک سری فلش بک هم داره به زمانی که پدربزرگه تو تبادل بین یونان و ترکیه تو بچگی مجبور شده بیاد ترکیه تو راه برادرش میمیره و.... 

رابطه ی نوه و پدربزرگ و همینطور تعصبات بی ریشه نسبت به اصالت و... رو خیلی زیبا نشون داده

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.