2777
2789

اره

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیز منم رفتم ان تی جنسیتو بهم نگفت دیگه باید چند هفته دیگم صبر کنیم تا سونو آنومالی بفهمیم 

اگر قرار بود با عکس سونو تشخیص بدن جنسیتش چیه بنظرتون خوب خود دکتر که تجربه داره نمیگفت !! اینجوری یهو دلتون الکی خوش میشه 

استارتر عزیز منم رفتم ان تی جنسیتو بهم نگفت دیگه باید چند هفته دیگم صبر کنیم تا سونو آنومالی بفهمیم& ...

اخه به من احتمالی گفت 

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دختر

اولی پسردومی دختر

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 
اخه به من احتمالی گفت 

چی گفت

اخیییی عزیزم دوتان😍😍😍

5 سانتن😍❤️

طبیعی دوقلو باردار شدی؟ 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

ب نظرم دخترپسرن

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗
اخه به من احتمالی گفت 

چی احتمال داد

چی گفت اخیییی عزیزم دوتان😍😍😍 5 سانتن😍❤️ طبیعی دوقلو باردار شدی؟ 

گفت فک کنم هردو پسر

مرسی گلم

اره طبیعی

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
اخه به من احتمالی گفت 

آخی دوقلو دارین، به سلامتی آره میدونم ولی احتمالی کجا تا قطعی کجا گفتم یهو دلتون الکی خوش نشه بعدش ناراحت بشین 😉

من که بیخیال شدم تا چند هفته دیگه