2777
2789

مگه چند سالشه ک بیکاره؟

خدا خودش همه چیو برات درست کنه 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیسانس حقوق دارم الانم ب کار کردنو بچه فکر میکنم 🥰🥰

خوب خداروشکر .منم 22سالم هست ب قول شما پیر دختر نیستم اهداف ما دخترایی که زیر 18 ازدواج نمیکنیم اینایی که بهت گفتیم و چندتا دیگه چون بنظر من وقتی زیر18صلاحیت رای دادن و حتی گواهی نامه گرفتن سر هوش هیجانی رو نداریم صلاحیت انتخاب همسر هم نداریم خداروشکر ازدواج شما خوب از اب دراومد و اصولا اینجور نمیشه ولی بترس از کارما حرفی که زدی پیر دختر و این داستانا مال اعراب جاهلیته من ک دلم نشکست چون سنی ندارم و پارتنر هم دارم ولی بترس از دلی ک شکستی🌹

ما دوست بودیم بابام هی میگفت  چرا نمیاد جلو مجبور شدیم

چند وقت دوست بودین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الان فک میکنید چقد دختره ریلکسه اما چ کار کنم از چاه افتادم تو چاله نمیتونمم با طایفه ترک و عموهام در بیوفتم جدا شم میگن چشمت کور دندت نرم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
اره رفتم با مامانم خاستگاریش

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

ببین عزیزم توی ی تاپیکت چیز دیگه ای گفتی یا من بد متوجه شدم؟!

و یه عمره تو دلتونه لطفا همو تحقیر نکنید و بهم توهین نکنید هیجکس جای کسی دیگه نیس بعضی تجربه ها برا بچگیه برا جونیه برا قبله اصلا

راز خودم که هیچکسسس نمیدونه اینه کهاوایل دوستیم با شوهرم 8 سال پیش برادرشوهرم بهم پیشنهاد داده بود و ی مدت گیر داده بود اونو ول کن بیا بامن و من رد کردم و تموم گذشت 8 سال من 3 ساله ازدکردم اون ی ماهه عقده اما هنوز نگاهم میکنه تو جشش ی حسرته چون زنش خیلی