2777
2789
انشالله امید وارم اونایی ک اینقد ادعای کامل بودن دارن خیلی خوشبخت باشن چون اگ جایی ب مشکل بخورن کسی ...

انشالله عزیزم،ناراحت نکن خودتوعزیزم،اکثراحرفایی که میزنن هیچی تودلشون نیست،ناراحتن ازجایی یااشتباه برداشت میکنن.

من خر شدم همچنان زیر پوستی ادامه میده کثافط کاریاشو اما مهم اینه اخرش زن عقدیش منم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🧐🧐🧐

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما از من به شما نصیحت با مرد چش چرون و اینکه همه میشناسنش و رفیق بازه و نمیتونه دختر میبینیه خودشو نگهداره ازد نکنید من مچشو تو خونه مادر شوهرم با دختر گرفتم و دست پیشم گرفت

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
اما از من به شما نصیحت با مرد چش چرون و اینکه همه میشناسنش و رفیق بازه و نمیتونه دختر میبینیه خودشو ...

خودت چرا کردی

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
اما از من به شما نصیحت با مرد چش چرون و اینکه همه میشناسنش و رفیق بازه و نمیتونه دختر میبینیه خودشو ...

میشه باز بزاری 

اه اه اه 

هیچوقت به هیچ‌ تاپیک عکسی نرسیدم ،،،،،هییییییچوقت

وااای خداا😱😱 انشالله سرش به سنگ میخوره خوب میشه 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اسی عکس خودت رو بزار 

یعنی چی این حرف؟؟؟؟؟

ینی با این ه عقدیم باز تو دایرکتش دختره باز قرار میزاره باهاشون باز مامانش اینا ششمالن میبردشون خونه منم حرف بزنم میگه خودت اومدی خواستگاری پس تحمل کن

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
ینی با این ه عقدیم باز تو دایرکتش دختره باز قرار میزاره باهاشون باز مامانش اینا ششمالن میبردشون خونه ...

لا باور😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من خر شدم همچنان زیر پوستی ادامه میده کثافط کاریاشو اما مهم اینه اخرش زن عقدیش منم

😶نكن دختر خودتو بدبخت اخه يعني چي تو زن عقديشي مهم اينه مهم تعهده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
ینی با این ه عقدیم باز تو دایرکتش دختره باز قرار میزاره باهاشون باز مامانش اینا ششمالن میبردشون خونه ...

پناه بر خدا

بگو مرد دیگه تاریخ اینکارات گذشت؛دست بردار

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه