2777
2789
در ضمن ی حسی بهم میگه این عکس اسی نیست آخه آدم از روز عقد خودش ی عکس درست حسابی  عزیزم خوب ندا ...

حست یکیه با حسم

ولی عکس هر کی هست آرایش خوب نیست

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

این عکستون خیلی قشنگه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاد بگه من کوچیک بودم عروس بزرگه

آره عزیزم متوجه شدم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عکس شوهرتم واضح بزار

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
در ضمن ی حسی بهم میگه این عکس اسی نیست آخه آدم از روز عقد خودش ی عکس درست حسابی  عزیزم خوب ندا ...

متاسفانه عکسامون حاضر نشده اینا رو با گوشی خواهر شوهرم سلفی گرفتیم متاسفانه همینا مونده 

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
والاانگارشاخ غول وشکسته 

نخیر میخاسم ببینم چندسالشه نامزد کرده خودمم گفتم ک بدونه فقط نمیدونم شما چرا حرص میخوری

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید