2777
2789

سلام بچه های عزیز

میخوام موهامو احیا کنم، بشدت سوخته با دکلره قبلا چند بار کراتین کردم اما راضی نبودم نمیخوام موهام ابریشمی و صاف میشه،چونکه موهای من بشدت نازک میشه و کش میاد، میخوام ضخیم بشه. 

بهترین روش احیا و ضخیم سازی مو چی هست الان 

جدیدترین تکنولوژی 

نوک گیری کن اونایی که سوخته که قابل ترمیم نیس؛اما بازم روغن و ماسک بزن

منم موهای خیلی ضعیف و نازک و کمن...مجبورم برا اینکه پرتر دیده شن دکلره و رنگ کنم ...الانم موهام سوختن...با روغن و ماسک مو سرپاشون نگه داشتم😥

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید کلی بهشون برسی تا رشد کنن.اون قسمتای سوخته دیگه نمیشه روشون کار کرد 

من شنیدم روش های جدیدی اومده و با دستگاه های خاصی مو احیا و ضخیم میشه اما اسمش رو نمیدونم 

نوک گیری کن اونایی که سوخته که قابل ترمیم نیس؛اما بازم روغن و ماسک بزن منم موهای خیلی ضعیف و نازک و ...

کوتاه کردم اما بیشتر از این نمیتونم کوتاه کنم خیلی داغون میشم عزیزم

من شنیدم روش های جدیدی اومده و با دستگاه های خاصی مو احیا و ضخیم میشه اما اسمش رو نمیدونم 

موی سوخته کلا ساختار مولکولیش نابود شده برو عکساشوببین هر راه و روشیم باشه فقط ظاهرشو خوب میکنه ولی اصلش هنوز مو خرابه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
موی سوخته کلا ساختار مولکولیش نابود شده برو عکساشوببین هر راه و روشیم باشه فقط ظاهرشو خوب میکنه ولی ...

درسته واقعا فایده نداره، اینو میدونم که دفعه بعد باید با اولاپلکس دکلره انجام بدم، اما فعلا برای چند ماه تا کمی موهام بلند بشه مجبورم این چند تا شوید رو نگهدارم و با یه روشی احیا کنم

درسته واقعا فایده نداره، اینو میدونم که دفعه بعد باید با اولاپلکس دکلره انجام بدم، اما فعلا برای چند ...

ببین کوتاه تر ازپسرونه آلمانی ک نیست برو بزنش این مدل شروع کن روغن تراپی ، شامپو بدون سولفات و ماسک مو . رنگ همش ضرره مو رو داغون می‌کنه 

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

عزیزم  واسه ضخیم شدن مو فقط روعن ندوشن و شامپو سبغ بزن عالیه ونرم کننده رو به ریشه مو نزن چون باعث ریزش میشه مخصوصا شیمیایی چرا نرم کننده یا همون شامپو کرم کراتینه گیاهی نمیگیری خیلی به صرفه و عالی تازه گیاهی هم هست تازه واسه ریزش موهام نگران نباش فکر نکنم اندازه من خرج دکتر کرده باشی ولی از من به شما نصیحت ول کن این دکترا رو من یه شماره پیج  میدم محصولاتش گیاهی و عالیه نرم کننده گیاهی عالی با شامپو ضد ریزش داره که همون هفته اول تاثیرش رو میبینی واسه موهای معمولی و زنگ کرده عالیه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

Kerem.poost