2777
2789

سر بحثای الکی

سر دوستاش دوماهه زندگی ندارم

بخاطر کرونا مغازمون تعطیل شد. مجبور شد ماشین بخریم دوباره بره سر شغل اولش مساقر کشی

یکسره قر میزنه دلم نمیخواد مسافر کشی کنم.. کار نیست. و فلان

اخه منم میدونم گرونیه مردا اعصاب ندارن خوب گناه من چیه کی ازش درخواست کردم خرجم کنه. بیخود 

(۳ سال تو مغازه بابام کار کرد که تعطیل شده فعلا

خیلی خیلی بهش کمک کرده خیلی )

حالا بی حوصله س بی محلی میکرد

یکسره با دو سه تا از رفیقاش کافه بود

مخش زده بودن بیا بریم مسافرت که یه دعوامون سر همین بود اخه تو که پول نداری مگه مجبوری قرض کنی بری؟😢

فک میکنم دوستم نداره ..مثلا شبا که تو خواب میچرخم اونم سریع تغییر جهت میدم طرفش و پشتش میکنه به من

خسته شدم 

اونشبم دختر بزرگم ۲ سالو۹ ماهشه نمیوند دارو بخوره

اعصابم خرد شد گفتم کاش بمیرم از دستتون راحت بشم 

چاییشو خورد اومد محکم سینی کوبید رو میز

گفت میری گم میشی زنگ میزنی بابات بیاد برداره ببرت نبینمت اینجا دیگه..

میگم حوصله ندارم سربه سرم نذار

برو نباش ۳ ...۴ روز جلو چشمم

زد بیرون از خونه

بیاین بقیش بگم به خدا به کمتون احتیاج دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 

همه انقد غصه خوردنا 

به این دلیل هست که زندگی رو فقط وابسته به شوهر میبینیم و تمام 

مسلما خانمی که مستقل باشه و درآمد خوب داشته باشه در چنین شرایطی انقد استرس نمی‌کشه.

البته شوهرت هم چون کار درست ندارع اعصابش به هم ریخته وگرنه حس میکنم زندگیشو میخواد .💖💖💖

گفتم عصبانیه ولش‌کن میاد مث همیشه فراموش میشه

اخه اون این حرفو جدیدا زیاد میزنه

ده دقیقه نشد دیدم بابام زنگ زد

میگه دارم میام دنبالت...هر چی گفتم نمیام گفت اماده باش ولش کن الان توراهم

وقتی اومدن مادرشوهرم سریع اوند بالا به هوای اینکه بچه چرا گریه میکنه...گفت کجا میخواین برین بابامم گفت خانمم شام درست کرده بچه ها میبرم بالا

باز پایین رفته پای ماشین گفته اب...هم میاد اینوقت شب میرین بابام گفته نمیدونم ...فک کنم بحث کردن..

مادرشوهرم خبر داشت ولی خودش زد به بیراهه که من نمیدونم اومد بالا دید ما ریلکسیم چیزی نگفت

بگو تا وقتی در مغازه بابام بودی که همچی ادعایی نمیکردی باز حالا گنده گنده میای

به بابات بگو دیگه به شوهرت کمک نکنه مغازه رو ازش بگیره تنببهش کن چرا نمیگه با زن و بچه برم مسافرت با دوستاش قرار مسافرت میزاره؟ باید حالشو بگیری

من بودم میگفتم تو برو بیرون از خونه

چرا خانمای ایرانی فک میکنن خونه مال اونا نیست و متعلق به مرد هست و همیشه خانم باید بره قهر

پس جهیزیه ک میبرین چیه 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄