2777
2789
عنوان

یکی از اشناهام با مرد متاهل دوسته

397 بازدید | 35 پست

یکی از اشناهام یک سال با پسری دوست بود و کاملا به هم علاقه مند هستند این علاقه حتی تو پسر نسبت به اشنام بیشتره ! 

بعد متوجه شد اون پسر دوتا بچه داره و همسرش وطلاق داده ...

دوستم یه مدت باهاش کات کرد اما دید خب الان اون مجرده و رابطه باهاش ایرادی نداره اما به تازگی دوروزه فهمیده که همسرش هنوز هست اما اتاقشون جداس و به علت نفرین پدر مادرش نتونسته طلاق بگیره دوستم گفت من نمیخوام تو رابطه باتو باشم 

زن داری

و اون پسر اصرار میکنه ک تو باش من میخوام طلاق بگیرم ..من میام تورو صیغه میکنم و اونو طلاق میدم بعدم باتو ازدواج میکنم ...

خواستم راه کار بدید

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه عاقبت بخیر نمیشه 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
نکن اینکارو خانوم عزیز وارد رابطه خراب دیگران نرو

این نمیدونسته یه سال الان وابسته شدن ...

بعدم گفته طلاق داد الان دوروزه فهمیده 

همه ی این بحثای حق زن اول و مرام و معرفت و اینا همگی به کنار.

اگر مردی انقدری مررررد نباشه که بتونه زندگیشو سرو سامون بده و صرفا بخاطر نفرین پدر و مادر خودش و بچه هاشو و زنی که مادربچه هاشه توی اینچنین منجلابی نگه داره اصلااااا قابل اعتیاد و قابل تکیه نیست.

بدت ضعیفه و باعث آسیب به دوستتون هم میشه.

تموم کنه هروقت جدا شد بعد بیاد جلو اگه راست میگه

دقیقا همینو گفته پسره گفته تو بیا من دلم قرص بشه باهم میریم دادگاهو کارای طلاق