2777
2789
گلم مراجعه کن به سایت علم ورزش . اما من خودم از 70 یه زمانی رسیدم به 55 کیلو . روزی نیم ساعت پیاده روی و سه تا ربع ساعت حلقه و رژیم مناسب . مثلا صبح ها سه تا کف دست بدون انگشت نان لواش و یه گردو اندازه قوطی کبریت پنیر . ناهار یه روز درمیون برنج اگه با خورشت بود ده قاشق بدون خورشت دوازده . عصرا 250 گرم میوه و شبا یه لیوان شیر گرم کم چرب دو عدد خرما . هر هفته یک کیلو کم کردم
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
واسه کم شدن چربی دور شکم حلقه بزن. تاپیک اون یکی خانم هم گفتم ترکیب یه قسمت سرکه سیب و شش قسمت اب و یه قاشق عسل خیلی خوبه.البته به هیچ وجه سرکه سیبو خالی نباید خورد یه مدت کم توی سالاد یا ماستت یکم زیره اسیاب شده بریز.به حای چای سیاه چای سبز و با چند قطره ابلیمو طبیعی بخور. درصورتبکه مطمئنی باردار نیستی البته
خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم فدایی کارشناس ارشد تغذیه است وقت های حضوریش یه کم سخته دیر به دیر وقت میده اما مشاوره غیر حضوری زود رژیم میده من هفته ای ۱ کیلو راحت دارم کم می کنم همه چیز هم میده می خورم این هم شماره تلگرامشه ۰۹۱۲۳۸۰۴۱۷۷

عزیزان من یک رژیم فوق العاده برای لاغری دارم و همچنین کمک به سم زدایی بدن تاثیرش عالیه بعد از ده روز خودتون متوجه میشین

هر کدوم از دوستان مایل بودن رژیم رو دریافت کنند به من پیام بدن من اطلاعات وزنشون رو میگیرم و رژیم رو روزانه براشون میفرستم هزینه دریافت چهل روزه رژیم چهل هزار تومان میباشد