2777
2789

دوستان من قدرت خیلی عجیبی دارم اینکه همه چیزو از قبل پیشبینی میکنم و احساسم خیلی قویه. یعنی هر اتفاقی که برام میوفته قبلش از ذهنم‌خطور میکنه... مثلا چند نمونشو بگم چند وقت پیش یه جایی بودم یه خانومیو دیدم باهاش صحبت کردم تو ذهنم حس میکردم اسمش سارا باشه ( نمیشناختم طرفو اصلا)  بعد که پرسیدم اسمش سارا بود 😐 یا مثلا من یکیو میشناختم ولی خوب اصلا حتی از نزدیک ندیده بودمش و فقط اسمشو شنیده بودم حس کردم که یه زمانی میاد که من با اون یه جایی برم و یه کاری بکنم به طور غیر باور رابطه ایجاد شد بینمون و تمام اون اتفاقات که تو ذهنم خطور کرده بود  پیش اومد 😐و  خیلی اتفاقای دیگه... دلیلشو کسی میدونه؟

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس شیشمت قویه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
حست نمیگه من سال بعد چی قبول میشم؟😖

عزیزم اینجوری نمیتونم واقعا پیش بینی کنم 😂

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

دوستان من تا تو اون شرایط نباشم نمیتونم چیزیو حس کنم استغفرالله خدا که نیستم 😂 فقط گاهی اوقات یه چیزایی حس میکنم از اینده 😍