2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بزنی دوستان ناراحت میشن.ولی متاسفانه هر روز بچه هامون دارن به برکت ... بی سوادتر میشن😔

اصلا در تعجبم بسی زیاد که یعنی حتی یک بار هم این اسم به گوششون نخورده

صد حیف و بز هم صد حیف از این تاریخ چند هزار ساله

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
آره مثلا اسم دوقسمتی خیلیا یکیشون میگن مثلا مطمئنم خیلیا فقط آریاشو میگن

اگه از اول بگن نزارن کسی فقط یک اسمشو صدا بزنن بقیه هم عادت می‌کن اسم های پسرمن هردوتاشون دو اسمیه دواسمه هم صدا میکنن    محمدحسام و امیرسام

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏
با اشنا بازی و رشوه میشه دیدم چند مورد

عزیزم مطمئنم قبول نمیکنن باز هم شما سعیتون رو بکنید

این اسامی هم زیباست

بردیا سورنا اهورا برسام اشکان 

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
اصلا در تعجبم بسی زیاد که یعنی حتی یک بار هم این اسم به گوششون نخورده صد حیف و بز هم صد حیف از این ...

میتونلم بعضی چیزارو عوض کنیم ما خودمون دوس داریم قاطی عربا بشیم بابا اسمامونو ایرانی بزارلم حداقل نسل اینده خیلی مهمه برا سرنویت این کشورو اصالتش

آریامهر خیلی اسم قشنگی 😍 ولی نفهمیدم چرا ثبت احوال این اسمو ثبت نمیکنه؟    مگه ایرانی نی ...

چون ضعف خیلی بزرگی دارن انگار میترسن اما من تمام تلاسمو میکنم میخوام پسرم بعدها به اسمش افتخار کنه