بارانعاشقی مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 عنوان عطر خوب | مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 22 پست دلم ی عطر خوش بود میخواد ملت ی عطرایی میزنن ی جا رد میشن تا دوساعت بعدش بوش میمونه😭لطفن اسم عطر خوب بگید شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 1399/07/20 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monihalw عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 5433 عطرای گرم و شیرین خوب خیلی میشناسم اگ خنک تر و ملایم تر میخوای ورساچه صورتی . لاو اف پینک.سُسپیرو(خیلی پخش بوش خوبه میزدم کل کلاس بوی عطرمو احساس میکردن😐)
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 سسپیرو رو حتما میرم تست میکتم ممنون شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
cacttus عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1606 سیلور بوگارت(سیلور سنت بوگارت) من خیلییییی وقته همینو میزنم و همه میپرسن اسمش چیه خیلی خوبه لنتی۴ سال بهترین عطر فرانسه شده ♥️Mehdim♥️
بارانعاشقی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3824 سیلور بوگارت(سیلور سنت بوگارت) من خیلییییی وقته همینو میزنم و همه میپرسن اسمش چیه خیلی خوبه لنتی ۴ ... آره خوبه خودمم داشتم شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه
مامان_محمد_مانیا عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 54 قدیمتر هاواک میزدم وجوب ولی اگه رایحه چوب دوس دارید بوگارت پورهوم بخرید من دوساله استفاده میکنم هرجامیرم همه میپرسن ادکلنت چیه خیلی خاصه کارندارم زنونس یامردونه چون همیشه اون رایحه وبوی ادکلن واسم مهمه خیلی خاصه وباتموم ادکلنایی که دیدم تفاوت داشته