2777
2789
عنوان

چهار روز دیگه دادگاهمه

262 بازدید | 14 پست

دوستای قشنگم میشه نفری یه صلوات مهمونم کنید تا کارام تموم شه و این حال بدم به پایان برسه؟

میشه با قلبای مهربونتون دعا کنید که خدا به دل قاضی بندازه که حق بامنه و زودتر تمومش کنه تا اون عوضی نتونه این همه اذیتم کنه؟

دیگه خسته شدم...دلم میخواد تموم شه...

چرا ظالما همیشه برنده ان؟

این استرس اخرش منو میکشه‌..قلبم انگاری میخواد از جاش کنده شه...😔😔

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

مرسی گلم💔

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا حاجت روا شی

مرسی مهربون💕

ایشالله هرچی به صلاحته اتفاق میوفته بسپار به خدا ,خدا بلد نیست بد تا کنه با بنده هاش

انگاری نمیبینه منو..خیلی داره سخت میگذره..

من براتون صلوات میفرستم تروخدا تاپیک اخرم گزارش بزنید نمیخوام شوهرم بفهمه میام نی نی سایت.. با خط او ...

باشه گلم

انگاری نمیبینه منو..خیلی داره سخت میگذره..

منم سر ی اتفاقی فک میکردم خدا من و نمیبینه ولی یهو همه چیو سپردم بهش درست شد توهم بسپار به خودش خدا نمیتونه چیزیو خراب کنه☺

منم سر ی اتفاقی فک میکردم خدا من و نمیبینه ولی یهو همه چیو سپردم بهش درست شد توهم بسپار به خودش خدا ...

انشالله همینطور بشه💗

برات صلوات فرستادم عزیزم❤️ریسمان ظلم از کلفتی پاره میشه خدای تو هم بزرگه😊

ممنون گلم لطف کردی💔💔

دادگاهت چی شد

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی