2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 6562 بازدید | 222 پست
کسیکه با ی جوون پولدار ازدواج کنه خودفروشی نیست اونوقت اگ با سن بالای پولدار باشه میشه خود فروشی؟؟؟ ...

شاید قضاوت کردن از نگاه من و امثال من که از دور نشستیم و به زندگی شما و خیلی های دیگه مثل شما نگاه میکنیم خیلی ساده باشه راحت میگیم سن بالا، به خاطره پول، دوست پسر و هر اصطلاح دیگه ای به هم دیگه میدیم اما واقعا کسی جای کسی نیست... دوست عزیز شما مثل خواهر من، به شما میگم اگر از این آقا که هم سن پدر خیلی از دوستان هست اطمینان میتونید حاصل کنید با مهریه بالاتر و تضمین بیشتر ازدواج کن ولی این تصمیم سخت هست اما بهتر از اتفاق هایی بدی هست که با توجه به شرایط شما و اوضاع اقتصادی کشور ممکن هست در آینده برای شما اتفاق بیافتد...انشاالله بهترین برای شما رقم بخورد.

شما هتلداری خوندی؟من یک سوال دارم.مرتبط با توریسم ودکوراسیون هم سرفصل داشتید؟

اره هتلداری میخونم 

هنوز ک ب این سرفصلها نرسیدم عزیزم چطور؟

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم درست میگی 😢 من انقد تو زندگیم سختی کشیدم ک فک میکنم پول حلاّل همه ی مشکلاته  و واقعا ح ...

من خودم انقدر سختی کشیدم که تو سیزده سالگی میخواستم خودکشی کنم و افسرده بودم

از همه خوردم .من بابامم پول نمیده امروز بعد چند ماه خواستم پیتزا بخرم نفرینم کرد

پولامون داره ته میکشه

ولی واقا تو داری خودتو از چاله میندازی تو چاه

یکی بود میگفت شوهرم پولداره ولی ارامش نداریم و به فکر طلاق بود 

الان به فکر پولی بعدا میفهمی چه اشتباه وحشتناکی کردی

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
شاید قضاوت کردن از نگاه من و امثال من که از دور نشستیم و به زندگی شما و خیلی های دیگه مثل شما نگاه م ...

من فقط اینجا از دوستان راهنمایی خواستم 

قطعا اگر هدفم عملی کردن این تصمیم بود اینجا تاپیک نمیزدم ...

و واقعا ممنونم از همتون 

ینی اوضاع منم ی روزی درست میشه ؟،😢

قدر جوونیت رو بدون. با دست و مغز خودت و از راه درست و عقلانی، زندگیت رو شروع کن آجر به اجر ساختن...

یکدفعه خدا میاد دست میکشه سرت و بهت نیرو و قوت میده.

من از هجده سالگی کار کردم‌ البته ما فقیر نبودیم. ولی جهازم رو خورم خریدم.

بعد از ۱۷ سال کار، یک پراید به لطف خدا خریدم...

درس خوندم تا مقاطع بالا... هزینه تحصیلم رو تماما خودم دادم. جدا شدم...روی پای خودم تیستادم...

با هزینه خورم به لطف الهی کربلا رفتم...

زندگیم رو کم کم و با قناعت و لطف خدا ساختم...الان یک زن قوی و مقتدر هستم... هنوز هم قناعت و صرفه جویی دارم کلی مقتدرم و اختیارم دست خودمه... کسی بهم نمیگه چرا این کارو کردی یا اونکارو کردی...

چون از خودم قدرت و جربزه و توانمندی نشون دادم...

پیر هم شدم... آسیب جسمی و روانی هم دیده ام در اثر تلاش زیاد...

اما همه اش به اقتدارم و اینکه اختیارم دست خودمه میارزه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینهمه ازش خواستم ولی کمکم نکرد و ناامید منو برگردوند 😢

برات هدیه بزرگ کنار گذاشته... عحله نکن... صبر و تلاش کن.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من خودم انقدر سختی کشیدم که تو سیزده سالگی میخواستم خودکشی کنم و افسرده بودم از همه خوردم .من بابام ...

میفهممت 😢 

ناراحتیم ازینه ک توی دانشگاه شاگرد الف شدم به خانوادم گفتم اونا هم فقط گفتن برای خودت خوندی ن ما ..حتی تشویقم نکردن ـ

در صورتیکه یکی از هم دانشکده ای هام باباش براش ایفون ۱۱ خرید ( تازه اونم قرار بوده اگ معدلش بالای ۱۷ بشه ک نشده و باباش ب اینخاطر ک دل دخترش نشکنه حریده)

خب ناراحت میشم ازین همه تبعیض ک بین ادماس 

گناه من چی بوده واقعا 

نه نخوندم ..کتاب خوبیه؟؟ برام دعا کن عزیزم ...😢😢حال  ِدلم خوب نیست

کتاب نیست. این خانم یک ستون توی روزنامه داشته که مینوشته. 

طلاق میگیره و با بچه اش میره توی یک قهوه خونه یا مسافر خونه و خرج همونجا رو هم نداشته. یک چیزی تو مایه های زندگی اولیور تویست! بدبخت بوده از نظر مادی. اونجا فکر داستانهای هری پاتر به ذهنش میرسه و چقدر تلاش میکنه تا ناشر پیدا کنه. کتابش چاپ میشه و با اقبال مواجه میشه و کم کم پولدار میشه...

اون خانم تلاش کرد...

تن فروشی نکرد

بچه اش رو به بهزیستی نداد

ازدواج اشتباه نکرد...

بدبختی رو قبول نکرد...

از توانش که نوشتن بود بهره گرفت و موفق شد.

ایشون الان زنده است و این داستان کاملا واقعیه... 

قدر جوونیت رو بدون. با دست و مغز خودت و از راه درست و عقلانی، زندگیت رو شروع کن آجر به اجر ساختن... ...

چقدر پیامتون ب من ارامش داد ....

خوشحالم ک تو این دنیای مجازی دوستای واقعی مثل شما پیدا میشه ک حاضرین اینهمه وقت بذارید تا منو کمک کنین...

پیامتون خیلی لازم و ب جا بود ...

ب معمای واقعی انگیزه گرفتم ...

خدا خیرت بده 🙏🙏🙏

اره هتلداری میخونم  هنوز ک ب این سرفصلها نرسیدم عزیزم چطور؟

منم هتلداری خوندم دوساله بود اما احساس میکنم خیلی مطالب برای من هنوز جای سوال داره .کارآموزی هم داشتیم خوب بود .الان به شما انگلیسی وفرانسه هم یادمیدن؟ ببخشید اگه سوال پرسیدم.

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
منم هتلداری خوندم دوساله بود اما احساس میکنم خیلی مطالب برای من هنوز جای سوال داره .کارآموزی هم داشت ...

خب شما تا کاردانی خوندی ...باید کارشناسی هم میخوندی 

البته منم الان دانشجوی کاردانیم 

بله انگلیسی و فرانسه هم تدریس میشه 

میفهممت 😢  ناراحتیم ازینه ک توی دانشگاه شاگرد الف شدم به خانوادم گفتم اونا هم فقط گفتن برای خ ...

دقیقا مشکل منو داری

منم وقتی قبول میشم هیچی نمیخرن هیچییی در حالی که به فامیلام گوشی و همه چی میخرن

گوشیم به درد نمیخورد حافظه نداشت ی هفته پیش انقدر جیغ گریه کردم حنجرمو پاره کردم برن بهم ی گوشی بخرن اخرم مامانم طلاشو فروخت

من تو این خونه دیوونه شدم ولی ببین از بچگی همیشه منطقی تصمیم میگرفتم الان بهت میگم فقط داری بدبخت تر میکنی خودتو

مگه تو چه گناهی کردی که طعم عشقو دوست داشتن و نچشی؟

ببین بنظرم از قانون جذب استفاده کن خیلی خوبههه

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
چقدر پیامتون ب من ارامش داد .... خوشحالم ک تو این دنیای مجازی دوستای واقعی مثل شما پیدا میشه ک حاضر ...

من الان در شرایط خیلیییییی سختی از نظر روحی هستم و اونقدددددر احتیاج دارم یکی بهم بگه "درست میشه همه چیز"

ولی کسی رو ندارم که بهم بگه... ولی من این کلام رو ازت دریغ نمیکنم. من ۳۸ سالنه و قول بهت میدم درست میشه اما اجر به آجر...قرمه سبزی رو نمیتونی در مدت زمان ۵ دقیقه ای که برای نیمرو کافیه درست کنی!

حتی با زودپز هم نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه...

قانون دنیای ما صبره عزیزکم... آروم باش.

گنبد آقا رو میبینی؟

میشه سلام من رو فردا که دیدی، به حضرت برسونی؟

خب شما تا کاردانی خوندی ...باید کارشناسی هم میخوندی  البته منم الان دانشجوی کاردانیم  بل ...

خیلی خوبه بله کاردانی خوندم .متشکرم که به سوالاتم به خوبی پاسخ دادی .عزیزم هرکاری که فکرمیکنی درسته و پشیمانی ایجاد نمیکنه انجام بده .گاهی وقتها حسرت یک کارانجام نداده تاهمیشه توی ذهن باقی هست .آرزومند سعادتت هستم به معنای واقعی.

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
عزیزم هرچیه زیر سر همجنسهای خودمونه 

پس خود توام ازهمین ادمایی که ب خودت اجازه  میدی قضاوت میکنی واقعا از خدا بترس هرکی رو تو قبرخودش میزارن ب من و تو هیچ ربطی نداره وقتی خواستی پشنهاد بدی حرفتو سبک سنگین کن بعد حرف بزن و اگر بلد نیستی حرف بزنی خواهشا نیا اینجور سایت ها

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴