2777
2789
عنوان

چرا بدبختی ها تمومی نداره

2096 بازدید | 130 پست

به نظرتون چرا دنیا اینجوریه ؟ چرا یه عده غرق در خوشبختی ان و بعضیا هم بدبختی پشت بدبختی ؟

آخه این انصافه؟ این عدالته؟

چرا خدا دعاهامو برای بقیه برآورده کرد ولی به من که رسید چنان داغ و حسرتی به دلم گذاشت که همیشه باید بسوزم؟

از این میسوزم که اگه یه بنده خدا این حاجت هامو میدونست و در امکانش بود و میدونست چقدر این حاجت هام ضروریه حتما حاجتمو بهم میداد ولی خدا که بیشتر از بنده هاش مهربونه و قدرت همه چیزو هم داره چرا حاجتمو نداد ؟

تا کی باید این بیماری رو تحمل کنم؟

تا کی باید بخاطر بیماریم موقعیت های زیادی رو تو زندگی از دست بدم؟

تاکی باید همه بهم به چشم یه آدم مریض که توانایی هیچکاری رو نداره نگاه کنن ؟درحالیکه من مشکلی ندارم و میتونم همه کارارو انجام بدم.

حالا که خدا کسی که شدیدا دوسش داشتم رو بهم نرسوند تا کی قراره با حسرتش بسوزم؟

زندگیم شده فقط شنیدن این جمله که لابد قسمت نبوده. لابد حکمتی بوده .لابد به صلاحت نیست .حتما بهترش قراره نصیبت بشه. اما تا کی قراره این جملاتو بشنوم ؟ چرا به آرزو هام نمیرسم؟ چرا فقط بن بست و حسرت نصیبم میشه؟

خدایا من نه میخوام امتحانم کنی . نه میخوام بعدا بهتر از اینارو بهم بدی .من دیگه بریدممممم . من فقط حاجت های خودمو میخواستم. بهتر از اینا هم بمونه واسه بنده های خوبت

چرا خدا مشکلاتی که هیچ راه حلی ندارن رو پیش روم میزاره؟ چراااا؟

خسته شدم از بس با مشکلات لاینحل روبرو شدم.

من بدبخت که پناهگاهی جز خدا و ائمه نداشتم چرا همشون تنهام گذاشتن و دلمو شکوندن؟ من صدای شکستن دلمو شنیدم. چند هفته س که روزم شده گریه شبم شده گریه .خوابم شده کابوس . 

شماهایی هم که این پستو خوندین ازتون یه خواهش دارم . ازتون خواهش دارم از ته قلبتون دعا کنید امشب آخرین شب زندگیم باشه و دیگه زنده نمونم. خسته شدم. ممنونم از همتون 

تا اخر نخوندم

ولی جواب تیتر رو من نه ، خداوند در قرآن داده

لقد خلقنا الانسان فی کبد

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی برات ناراحت شدم...

امیدوارم خدا دلتو آروم کنه❤😥

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

اینجوری نگوعزیزم همه ما مشکل داریم هیچوقت به بالاتر از خودت نگاه نکن به کسایی نگاه کن ک سلامتی ندارن خونه ندارن اینجوری میفهمی ک خدا چقدر نعمت بهت داده‌...

کتاب من برمیگردم رو حتما بخون یادت میده صبور بشی و الگوی زندگیتو پیدا کنی...🤍

ایشالا زووود زوووود حال دلت شاده شاد بشه گلم❤💚💛❤

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

چی میخوای از خدا که اینقدر ناامیدی  بیماریت چیه

از خدا سلامتی میخواستم که نداد 

از خدا حل شدن ازدواجمو میخواستم که نداد و داغ گذاشت رو دلم 

از خدا مشکلاتی که واسه خاطر بیماریم پیش اومده بود رو میخواستم حل کنه که اونم نکرد 

الان دیگه فقط مرگ میخوام 

خدایااااااا

کجایییییی

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
ان شالله هرچه زودتر به آرزوهای خوبت برسی...نگفتی مشکلت چیه

مشکلم بیماریه که نصف بیشتر عمرمو درگیرش بودم 

مشکلم ازدواجیه که خدا کمکم نکرد و جور نشد و فقط دارم میسوزم 

مشکلم کاراییه که به خاطر بیماری واسم جور نشده  

با اجازه ت نگم راحتترم . یه بیماری که درمانی نداره و فقط با دارو و آمپول باید کنترل شه

عزیزم میشه تو خصوصی بهم بگی؟!؟ 

معجزه ای بنام سابلیمینال زندگی ام رانجات داد😍♥️خدایا شکرت❤️❤️❤️😍🍒آذرخانوم هسدم🥰🥰🥰🍒