2777
2789

چجوری توسل کردی؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من چندین ساله ک یه حاجت داشتم.. به هر دری بگید زدم. به هرکی فکر کنید متوسل شدم😢هر ذکر و دعایی که بگید خونده بودم. خیلی دعا کردم😔اینقدر ناامید شدم ک فقط دلم میخواست بمیرم.. همه راه ها رو رفته بودم و دریغ از یه جواب.. هیچ امامی نبود من متوسل نشده باشم. انگار همه درها بسته بود.. بی اعتقاد شده بودم. 

همین چند وقت پیش تو همین نی نی سایت دیدم در مورد چله زیارت عاشورا ب روش حق شناس تاپیک زده بودن و خیلی ها حاجت گرفته بودن.. 

گفتم اینم الکیه😔الان 40روز بخونم و بازم هیچی ب هیچی

دوستان من چندین ساله ک یه حاجت داشتم.. به هر دری بگید زدم. به هرکی فکر کنید متوسل شدم😢هر ذکر و دعای ...

یعنی ناامید بودی درسته؟ باامید شروع کردی یا امید نداشتی همینطوری خوندی

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

شروع کردن خوندن. واقعآ امیدی نداشتم. خصوصآ اینکه نباید هیچ گناهی هم مرتکب میشدی ک چله باطل میشد. چن بار هی پیش میومد غیبتی و.. و خلاصه این به بعد رو من چندبار هی از اول شروع میکردم خوندن.. 

همین اربعین برای چندمین بار عزمم رو جزم کردم ک شروع کنم از اول بخونم😢

خیلی دلم شکسته بود. چندسال بود دعا میکردم.😔

گریه ام گرفت و گفتم یا امام حسین اگر میخوای حاجتمو بدی همین یکشنبه (فردا😔) درست شه.. من نمیتونم تا آخر چله صبر کنم. 

امروز صبح ساعت 10بهم زنگ زدن و گفتن کارم درست شده. یه چیزی خیلیییی بهتر از چیزی ک. مد نظرم بود. من دنبال کار شرکتی و قراردادی بودم. استخدام رسمی ام درست شد😔

ومن فردا میرم ثبت نام. جز محالات بود این قضیه. هیچ. جوری ممکن نبود 

باور نمیکنم امام. حسین تنها کسی باشه ک در به روم باز کرد😢

بچه ها من خیلی دعا کرده بودم. ب همه متوسل شدم کسی جوابمو نداد. 

تورو خدا هرکی حاجت داره در خونه امام حسینم بره😔

بخدا نه نمیگه