2777
2789
عنوان

کار دورکاری میخوام لطفا کمک کنید

792 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من خیلی وقته توی دیوار و شیپور دنبال کار تایپ و ترجمه و دورکاری میگردم ولی پیدا نمیکنم. دیوار پر از سود جوعه تا زنگ میزنم یا پیام میدم میگن باید اول فلان مبلغو بریزی ...آخه میدونم بریزم دیگه رنگ کار و پولمو نمیبینم.

تو رو خدا کمک کنید وضعیتم خیلی داغونه خیلی پول لازمم . 700 هزار بدهی دارم 2.200.000 هم شهریه ترم قبلم مونده .

به هیچ وجه هم شرایط کار کردن بیرون رو ندارم حتی یک درصد

اگه خودتون یا دوروبریاتون کاری سراغ دارین بهم بگین . کافی نتی اگه میشناسین که تایپیست غیرحضوری میخواد بگین.

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سایت ایران تایپیست استخدام شو من اونجا فریلنسر بودم. سرعتت بالا باشه خوب پول درمیاری. من حوصل ...

واقعاااا؟

پول نمیگیره اولش؟

ولی من خیلی شنیدم برای بیعانه اولش باید یکم پول بدی که کارو تحویل بدی.

عزیزم چقد در میاوردی در هفته؟

من ۲۰۰ درمیاوردم در هفته شده بود تو ماه ۱ تومنم کار کنم...بستگی به خودت داره هر چی کار بیشتر بگیری بیشتر درمیاری خوب من کار گرفتم در عرض ۳ روز ۳۰۰ دراوردم‌..

سلام به تو دوست گلم💫

🔴هنوزم داری دنبال یه کسب و کار میگردی که توی خونه فقط و فقط با گوشی توی دستت بتونی کسب درآمد کنی؟🤨

🟢سنت زیر سن قانونیه یا دانش اموزی و سابقه کاری نداری؟🤕

🟣خانوم خونه داری یا دانشجویی وقتت پره و نمیتونی کار بیرون از خونه انجام بدی؟😖

پس بیا این جا تا بهت بگم یه فرصت شغلی جدید بدون محدودیت دارم برات 😍

🔸️کار توی منزل به صورت پاره وقت با درآمد و تسویه حساب روزانه😇

یه تعداد خانوم و آقا میخوایم از هر جای کشور که هستی فرقی نداره 😉

برای کار :

🔹️پاسخگویی 

🔹️ادمین اینستاگرام 

🔹️ادمین تلگرام 

🔹️و جذب نیرو

🔺️همه آموزش هامون به صورت رایگان در اختیارتون قرار داده میشه و نیاز به سابقه کاری نداری🥰

💢کارمون پشتیبانی ۲۴ ساعته داره برای راهنمایی و اموزش😃

⚪مخصوص خانوم های خونه دار و دانشجو ها و دانش آموز ها و کسایی که شرایط کار بیرون از خونه رو ندارن 😆

🟡این فرصت طلایی رو از دست ندید و به راحتی توی منزل فقط با یه گوشی کسب درآمد کنید 🤩

جهت استخدام و کسب درآمد عدد یک رو به  ایدی تلگرامی زیر بفرستید:                      Zebardast5656