2777
2789
عنوان

من خیلی گیجم . نه؟😑🤦🏻‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 60 پست
دهنت سرویس دختر تو چرا اینقدر سوتی میدی😂🤭 بنظرم باهاش سریع کات کن این واسه تو شوهر نمیشه بعدا هی ...

😂😂

خدای سوتیم😂خودشم‌میگه خیلی بانمکی🤭😂

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم‌کامل خوب نشدم معده

یه سوال من یه ماه حالت تهوع و بی اشتهایی داشتم رفتم دکتر گفت زخم داری خوب نشدی برگرد احتمال داره سرطان باشه؟

موسیقی عجیبی است مرگ بلند میشوی و چنان آرام و نرم می رقصی که دیگر هیچ کس تو را نمیبیند
یه سوال من یه ماه حالت تهوع و بی اشتهایی داشتم رفتم دکتر گفت زخم داری خوب نشدی برگرد احتمال داره سرط ...

دورازجون

من راستش زخم معدم اولش فقط میکروب هلیکوباکتری بود بعدش تبدیل شد زخم شد

بعدش چون یکم افسردگی داشتم و چیزی نمیخوردم معدم کلی خونریزی کرد و فهمیدم سرطان دارم و ی ماه بعدش جراحی کردم و الان کمی بهترم

دورازجون من راستش زخم معدم اولش فقط میکروب هلیکوباکتری بود بعدش تبدیل شد زخم شد بعدش چون یکم افسرد ...

ان شاءالله  خوب میشی زخم و عمل کردی یا تومورو عملش سنگینه ؟هزینش چی؟شیمی درمانی میشی؟

موسیقی عجیبی است مرگ بلند میشوی و چنان آرام و نرم می رقصی که دیگر هیچ کس تو را نمیبیند
ان شاءالله  خوب میشی زخم و عمل کردی یا تومورو عملش سنگینه ؟هزینش چی؟شیمی درمانی میشی؟

ی غده بود تو معدم اونو عمل کردم

هزینش خبر ندادم بابام میداد

نه دیگه شیمی درمانی فقط چند جلسه رفتم و موهامم پسرونه زدم تا اخر دلم نیومد الان بلند شده یکم

اول قرار بود شیمی درمانی بشم ک فقط چندجلسه رفتم و بعدش ک دیگ جراحی کردم

ی غده بود تو معدم اونو عمل کردم هزینش خبر ندادم بابام میداد نه دیگه شیمی درمانی فقط چند جلسه رفتم ...

ان شاءالله که خوب میشی