الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دلم نمیاد پیش کسی بزارم اصلا...ولی گاهی پیش مادربزرگاش میمونه خوبه باهاشون ووی طولانی مدت مثلا یروز بیشتربمونه بهونه میگیره زیر چشاش گود میوفته کلا دلتنگی ومیشه فهمید از چهرش😂😂
برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
من دخترم سه ساله که بود هم سرکار میرفتم هم دانشگاه البته پیام نور ، ولی اون موقع میتونستم بزارم مهد یا خانه بازی ، الان تو شرایط کرونا قطعا سخت تر میشه ،
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
تا دو سالگیش غمش پشیمون بود خیالم راحت راحت بود بعدم با خودم بردمش مهد سر کار الانم اما محل کارم عوض شده یه شهر دیگم آخر هفته ها می رم میش شوهرم الان دخترم ۵ سالشه
من پسرم ۴سالشه ازسه سالگیش چندوقت یه بارتنهاش میزاشتم پیش باباش راحت میموندولی مهدرفتنی اذیتم میکنه میگ نمیرم به زورمیبردمش پارسالم باز واسه مهدادیتم میکردگاهی امسال دیگ مجازی شد اون راحت شدتوخونه بهترمبمونه تامهد
من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم.