2777
2789
عنوان

فضله موش

1121 بازدید | 14 پست

بچه ها ما سه شنبه تو راویز خونمون همونجا ک نور مخفی میخورم موش دیدیم تا دیشب ک چسب موش گرفتش دقیقا همونجا

امروز رو موکت اشپزخونه یه چیزای رییییییز نقطه ای قهوه ای دیدم گرد ریییییییز بودن خیلی کوچیک ممکنه اومده باشه پایین تاب خورده باشه دوباره رفته باشه بالا؟فضله موش اصلا این شکله ک من گفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی موش میتونه بپره پایین سه متر؟چون میگن رو دیوار نمیتونه راه بره

والا موش امده بود خونه من تا صبح دراتاقو قفل کردم اون تواشپزخونه بود صبح شوهرم امد پیداش کنه رفته بود باورم نمیشد از سوارخی که امده بود چطوری رفته بود 

ممکنه باشه از تو سوراخ خیلی باریکم میتونه رد شه یه بار تو انباری ما اومده بود انباری تو اتاقه به کل اتاق سرک کشیده بودزیر تخت کمد دیواری اصلا یه وضعی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
والا موش امده بود خونه من تا صبح دراتاقو قفل کردم اون تواشپزخونه بود صبح شوهرم امد پیداش کنه رفته بو ...

آره مامانم میگفت از سوراخ یه ریزی کلید در میتونه رد شه😧

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

موش از خیلی جاها که فکرشو نمیکنید رد میشه همه جا میره و وقتی یکی دیدی حتما چنتا دیگم هست

ولی فضله موش اینقدام ریییییز نیست،اول که سیاه نه قهوه ای بعدم بلندیش اندازه نصف یه دون برنج محلی و کمی پهن تر

اگرم خیسش کنید بعد با فشار لهش کنید میشه مثل گِل

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
موش از خیلی جاها که فکرشو نمیکنید رد میشه همه جا میره و وقتی یکی دیدی حتما چنتا دیگم هست ولی فضله م ...

آخ منم از این فضله ها دیدم تو انباری چسب موش گذاشتیم یه مدتی ولی اصلا بهش نچسبیده بود

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
موش از خیلی جاها که فکرشو نمیکنید رد میشه همه جا میره و وقتی یکی دیدی حتما چنتا دیگم هست ولی فضله م ...

ن اینشکلی ک شما میگین نبود خیلییی ریز و نقطه ای بود در حد هفت هشتا

ن اینشکلی ک شما میگین نبود خیلییی ریز و نقطه ای بود در حد هفت هشتا

فضله نبوده

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه