2777
2789
عنوان

مشاور پوست مو رایگان

362 بازدید | 61 پست

انواع مشکلات پوست و مو👇👇👇

🔰ریزش مو

🔰شوره سر خارش سر

🔰موهای آسیب دیده با رنگ

🔰موهای آسیب دیده با دکلره

🔸موخوره

🔶وز و خشک بودن مو

🔶کم پشت بودن مو

🔶ریزش سکه ای یا ریزشی که موها کم پشت  شده

🔶جوش صورت

🔶شل شدگی پوست صورت

🔶چال جای جوش

🔶خط اخم و خط خنده

🔶چروک دور چشم

🔶چروک گوشه چشم

🔶خشکی پوست

🔶چربی پوست

🔶لک بارداری و کک و مک

🔶منافد باز پوست

🔶پیری پوست دست و صورت

🔶لک و ترک روی دست و پا

🔶ناخنهای شکننده

🔶جوش بدن

🔶تیرگی بدن

🔶اگزما

🔶پوستهای آسیب دیده بعد از میکرونیدیلینگ  و تهاجم‌های پوستی

وهرگونه مشکل پوست و مو میتونید بصورت رایگان

مشاوره داشته باشین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید صورتم یوقتایی کدر میشه چرا؟؟؟؟ 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

ماسک سفید تخم مرغ برای پوست چرب خوبه ؟  چه مزایایی داره؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
یا  زمان خاصی کدر میشه یا معلوم نمیشه؟ مثلا دوره زمانی خاصی اینطور میشه؟؟

نه یوقتایی از هفته روز های خاصی نیست 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩