2777
2789
برا یه دختر باکره

بچش چیه؟چن سالشه؟

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
بچش چند سالشه من از خدامه مردی که بچه داره بیاد خواستگاریم و دیگه بچه نخواد درد زایمان و شب بیداری و ...

وا عزیزم درد زایمان بچه خودته اگه مال خودت باشه عشق هم داری اون بچه مال شوهر طرفه ونمیدنش که بهت مادرش یکی دیگس !!!!بخاطر درد این چیزو ارزو نکن 

خدایا داده ونداده ات راشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش نشو 

تو مجردي ميتوني با يه مجرد ازدواج كني حقته

اون آقا هم بهتره با يه مطلقه ازدواج كنه كه شرايطشون كمي شبيه هم باشه

اشتباه نكني

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  

کلا از نظر من ازدواج کردن اشتباه چه بریه با کسی که از زندگی قبلیش بچه داره،من الان اعصاب بچه خودم و ندارم چه برسه اون بچه ،بچه شوهرت باشه،بخوایی نخوایی تو سالهایی اینده مسیولیت اون بچه گردن شما هم میفته .

.
بچش چند سالشه من از خدامه مردی که بچه داره بیاد خواستگاریم و دیگه بچه نخواد درد زایمان و شب بیداری و ...

ینی خودت الان بچه نداری و نمیخوای

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

صداشون از جای گرم در می آد مرد مطلقه بچه دار دوست داره دختر مجرد بگیره کجای کارید آدم از ۲۸ که می گذره باید احتمال خواستگارای این مدلی رو بده متاسفانه با این مردای پرو مگر اینکه شانس داشته باشی البته که یه مرد مطلقه بالای سی سال بهتر از یه پسر مجرد که معلوم نیست تا این سن چه غلطایی کرده

مطلیه با بیوه چه فرفی داره؟

بیوه ممکنه زنش و می پرستیده باشه و زنش فوت کنه و تا اخر عمراگه ازدواجم کنه خاطرات خوب با زن مرده ش باعث بشه با زن فعلیش مقایسه ش کنه(میدونم ک اون مرده ولی بلاخره خاطرات ک فراموش نمیشن).

ولی طلاق حتما ب یه بن بستی با زن قبلیش رسیده و دلش برای اون تنگ نمیشه دیگه ک مقایسه ش کنه.نمیدونم نظرمه دیگه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
پسره . پنج سالشه

کوچیکم هست هنوز

یه اقوام ما مجرد بود

بایه مرد مطلقه ازدواج کرد ،یه دختر ده ساله داره،از نظر حرف مردم که همه میگفتن چرا دادن بهش وای وای،

اما همش مال قبل ازدواج بود ،بعدش همه یادشون میره

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه