2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 131 پست
حالا چرا ریختین سر من بیچاره بابا منظور من از دهاتی همون بیشخصیت و بیفرهنگه 😘😘😘 خوب و بد همه ج ...

شنیدی میگن دروغ دروغ میاره؟؟

یا ی ساده سنگ و میندازه تو چاه ک صدتا عاقل نمیتونن درش بیارن؟؟

همون اول اشتباه کردی گفتی میتونستی عذرخواهی کنی و تمام😊هرچی توضیح میدی و ادامه داره بدتر میشه

خخخخ تو همه تاپیکا ازم میپرسن  محمد حسن بود اسمش  تو تاپیکم صدبار نی نی یارو تگ کرد گفت ...

مرتیکه خاله زنک خل

ولش کن بابا جانت سلامت

ببین برو صفحه نی نی یار یا تاپیک بزن قول بده اصرار کن برت می گردونه من دوستم رو اینحوری برگردوندم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتیکه خاله زنک خل ولش کن بابا جانت سلامت ببین برو صفحه نی نی یار یا تاپیک بزن قول بده اصرار کن بر ...

ولش کن بابا من واسه یه کاربری خواهش تمنا نمیکنم مگه تاریخ عضویت مهمه با همینم دارم از سایت استفاده میکنم الان بیشتر از 5 ساله اینجارو میشناسم و هی اومدم و رفتم 

حالا حالاهم سیمکارت هست واسه عضویت 

سلامتیه همتون 😂😂😂😂 

هروقتم میدونم نزدیکای تعلیق شدنم هرچی تو دلم هست میریزم بیرون و میرم 😂😂😂

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

وای چقدر عقده ای 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ولش کن بابا من واسه یه کاربری خواهش تمنا نمیکنم مگه تاریخ عضویت مهمه با همینم دارم از سایت استفاده م ...

اهان درسته

ولی من کاربری خودم رو خیلی دوست دارم دوست ندارم بپره 

موفق باشی دوست خوبم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اهان درسته ولی من کاربری خودم رو خیلی دوست دارم دوست ندارم بپره  موفق باشی دوست خوبم

انشالله نمیپره 

مرسی همچنین گلم 😍

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐  شهری جون دهاتی فحش نیس

من دیگه خسته شدم ازبس به یه سری بی شعور وبی فرهنگ و ناقص العقل تواین نی نی سایت گفتم روستایی ودهاتی بودن ننگ وعارنیست که شمافحش حسابش میکنید 

من دیگه خسته شدم ازبس به یه سری بی شعور وبی فرهنگ و ناقص العقل تواین نی نی سایت گفتم روستایی ودهاتی ...

چی بگم والا متاسفانه مردم ما از کلمه دهاتی واسه تخریب دیگران و بالا نشون دادن خودشون استفاده میکنن بخدا روستای پدریه من جدا از امکانات و .... دختراشون بحدی از لحاظ ظاهری زیبا و با کلاسن ک خیلی از این بچه شهریای تهرونیه خودمون ب گرد پاشون هم نمیرسن 

انگار تو ذهن اینا جا افتاده روستاییا کثیف و ندید بدیدن درصورتی ک اینطورنیست خیلی از روستاها الان همه امکانات رو دارن فرقشون با ما اینه که ما اینجا همش مشغول دوییدن و دود و گرد و خاک خوردنیم اونا تو آرامشن 

چی بگم والا متاسفانه مردم ما از کلمه دهاتی واسه تخریب دیگران و بالا نشون دادن خودشون استفاده میکنن ب ...

آره منم خیلی ناراحت میشم که واسه تخریب بعضیا از کلمه دهاتی استفاده میکنن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏