2777
2789

سلام منم اومدم تجربه کسب کنم😕

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

دکتر نبردیش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه دیدمش . اگه باز اینجوری شد میبرمش . شوهرم میگه میزاری تو روروک میبری اینور اونور کشیده میشه رو ...

اره احتمالا شاید از روروئک خوب وقتی سوارش میکنی یا پاپوش بکن پاش یا جوراب الانم ک‌هوا سرده پاهاش گرمم میمونه از این پاپوش پشمیا

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
هیچکس جواب نداد . سوال خیانت باشه همه جمع میشن ببینن چه خبره اما الان هیچکس جواب نمیده 

ما مادرا وقتی اتفاقی میافته ب بدترین چیز ممکن فک میکنیم نگران نباش ای بی ک انقدر راحت نیست 

اره احتمالا شاید از روروئک خوب وقتی سوارش میکنی یا پاپوش بکن پاش یا جوراب الانم ک‌هوا سرده پاهاش گرم ...

اره راس میگینا چرا به فکر خودم نرسید . جوراب میکنم تو پاش اگه باز اینجوری شد میبرم دکتر اگه نشد که همون فرش بوده ممنونم عزیزم 

اره راس میگینا چرا به فکر خودم نرسید . جوراب میکنم تو پاش اگه باز اینجوری شد میبرم دکتر اگه نشد که ه ...

خواهش میکنم نترس بابا توام ای بی ک ی بیماری مادر زاده خدایی نکرده داشتین مگه؟

انشالله ک چیزی نیست..توروخدا دم اذانه نی نی منم دعا کن من امینوسنتزشدم جواب اولیه خداروشکراومد گفتن سالمه سندروم داون‌نداره حالا باید برم آنومالی خیلی نگرانم 

هیچکس جواب نداد . سوال خیانت باشه همه جمع میشن ببینن چه خبره اما الان هیچکس جواب نمیده 

واقعا

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
خواهش میکنم نترس بابا توام ای بی ک ی بیماری مادر زاده خدایی نکرده داشتین مگه؟ انشالله ک چیزی نیست.. ...

نه عزیزم نداشتیم شکر خدا کسیو . انشالله چیزی نیست عزیزم خواهر منم امینو کرد بچش سالم سالم انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزم 

نه عزیزم نداشتیم شکر خدا کسیو . انشالله چیزی نیست عزیزم خواهر منم امینو کرد بچش سالم سالم انشالله بس ...

خوب خداروشکر پس نگران نباش...چرا امینوشد؟