2777
2789

دخترمن تو۵ماه هست خیلی گریه میکنه بعدم باید لا تشک روپام لواونقدر محکم تکونش بدم تابخوابه میترسم برامغزش بد باشه نمیدونم جوردیگم نمیخوابه

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بدبختی .

گاهی هم که گریه میکنه میزارم داخل پتو.از دو طرف نگهش میداریم و تابش میدیم تا خوابش ببره .

اخه موندم داخل گهواره اصلا خوابش نمیبره تت داخل پتو بندازم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

شیشه شیر یا پستونک اگه میگیره قبل خواب بده بهش یه جای تاریک و ساکت خونه دراز بکشین همینجوری که داره مک میزنه تو چشاش نگا کن آروم حرف بزن و شعر بخون واسش موهاشو گوشاشم آروم ناز کن خودش شل میشه میخوابه

بله برای مغزش بده. پسرم سه ماهشه. همه جوری میخوابونمش. با می می، تو بغل میگیرمش راه میرم. روپام میذارم خیلی آروم پامو تکون میدم. پسراولمم فقط با می می میخوابید. وقتی از شیرگرفتمش هم اروم نازش میکردم میخوابید. 

شیشه شیر یا پستونک اگه میگیره قبل خواب بده بهش یه جای تاریک و ساکت خونه دراز بکشین همینجوری که داره ...

بعضی وقتا اینجور میخوابه ولی اکثراوقات باید تکونش بدم والبته خونم تاریک وساکت باشه.همه میگن بدعادتش کردی اخه جایی برم یاکسی بیاد اذیت میشه خیلی

شمابچتوچطوری میخوابونری

پسر من  تازه رفته  تو ۴ ماه .

رو پا نمیخوابونم  از اول .

نشسته  شیر میدادم  بعد که میخوابید میذاشتم  تشکش

شبا هم  ۱ شب میخوابه  تا ۶ صبح

دوباره شیر میدم  میخوابه تا  ۸

گاها  با  تو بغلم  خوابش برده یا  در حال راه  بردنش .

دخترمم  رو پا  هیچ وقت  تکون ندادم  بخوابونم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من با بدبختی . گاهی هم که گریه میکنه میزارم داخل پتو.از دو طرف نگهش میداریم و تابش میدیم تا خوابش ب ...

دخترمنم توگهواره اروم نمیشه اوایل توپتومیخوابوندمش ولی الان چون تنهام روپاهام فقط. بچتون چندماهشه

بعضی وقتا اینجور میخوابه ولی اکثراوقات باید تکونش بدم والبته خونم تاریک وساکت باشه.همه میگن بدعادتش ...

راست میگن من  با برق و تلویزیون  روشن  میخوابونم عادت  کرده به صدا

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم