2777
2789

با شوهرم 6 ساله لا عشق و محبت و شوخی و مهربونی زندگی کردیم که همه خسرت خوشی مارو داشتن سر یه شماره که تو تاپیکای قبلیم گفتم طولانی به شوهرم حساس شدم و فهمیدم شماره زن همکارش بوده که شوهرش از واتساپ زنش استفاده کرده بود منم حساس شدم و با شوهرم دعوا کردم و گفتممیرم به مادرت میگم داری چیکار میکنی شوهرمم خلاصه سوءتفاهم ها از بین رفت و من با خانم همکارش دوست شدم و تو تلگرام یه ماه باهاش چت میکردم تو اون یه ماه هر کاری کردم شوهرم دلش ازم صاف نشد و من یه بار بی محلی کردن یه بار با محبت و التماس خواستم منو ببخشه اما نمیشد و من توی اون یه ماه همه حرفامو به اون زن میگفتم ریز به ریز زندگیمو دردل میکردم از مادرشوهر حسادت خواهرشوهرم  نگو اون زنه هرچی من میگفتم به مادر شوهرم و خواهر شوهرم از موقع دعوا در ارتباط بوده و میگفته حرفای منو و اونا هم به گوش شوهرم میرسوندن و منو تو چشم شوهرم بد کردن واسه همین منو از خودش میروند و همیشه ناراحت بود ازم تو اون یه ماه که با اون زن در ارتباط بودم آخرین بار از بی محلی شوهرم از اینکه همش با مادرش حرف میزنه و با من نه و مثل یه غریبه رفتار میکنه باهام به اون زن گفتم که دیگه خسته شدم ام امشب دیگه نه خونرو تمیز میکنم و نه غذا میپزم تا شوهرم به خودش بیاد و تموم کنه این همه کینه رو چون من خیلی بهش التماس کردم و گریه و غرورمو در مقابلش خورد کردم خلاصه مادر شوهرم که به خاطر طلاقش مدتی با ما زتدگی میکنه اومد دید خونرو یه دعوای حسابی راه انداختو خلاصه حسابی بی حرمتی شد و قهر منو مادر شوهرم ولی من خونرو ترک نکردم که خوشبحال مادرشوهرم بشه و من قضیه اینکه شوهرم ماشین و زده به نامم و اینکه من اول شوهرمو نمیخواستم و میهواستم نامزدی و بهم بزنم و بهداون زنه گفته بودم و تو دعوا همرو به روم آورد فهمیدم اون زنه همرو گفته خلاصه خیلی دعوا شد و تموم شد و الان با شوهرم در حد معمول حرف میزنیم ولی شوهرم دیگه بهم محبت نمیکنه نه شوخی نه محبت نه عشق تازگیا میره با دوستاش وقت آزادشو بیرون و بهش میگم مگه من آدم نیستم بهت احتیاج دارم میگه همینه که هست منم خیلی از این بی توجهیش و سرخود بودنشو اینکه منو اصلا آدم حساب نمیکنه و فقط به مادرش محبت میکنه آتیش میگیرم دلم به مظلوم بودن خودم میسوزه شوهرمم خدایی اصلا کینه ای نبود و فوقالعاده مهربون بود ولی الان که سه ماهه ماشین گرفته و راحت به من میگه کارای من به تو ربطی نداره با دوستاش میره پی رفیق بازیاش منم شدم نوکر خونه خیلی داغونم نمیدونم چیکار کنم تروخدا به دادم برسید 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

خواهرم الان دلتو به چی خوش کردی که موندی پاش

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمااز کجا میدونی زن همکار شوهرته؟ایا باشوهرش دیدیشی خونشون رفتی؟؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
ببخشیدا مظلوم نیستی خیلی سادگی و بی عقلی کردی که همه چی زندگیت و گذاشتی کف دست یه غریبه

درسته ولی اون زمانم از روی تنهایی و قصه دردل میکردم آ روم بشم میدونم اشتباه بزرگی کردم الان چیکار کنم من 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

خیلی داغونم میدونم شوهرم اهل خیانت و این حرفا نیست چون پولی براش نمیمونه کلی قرض و قوله داریم سر ماشین خواهرم میگه بی تفاوت باش اینا به خاطر اینکه ماشین و که شوهرت زده به نامت دارن تو فشار میذارنت شوهرت خسته میشه آخر 

الان در مقابل شوهرم چه رفتاری داشته باشم نفسم داره بند میاد خسته شدم بخدا 

برو مشاوره 

یعنی مشاور کمکم میکنه خودمم بهش فکر کر م چون واقعا شوهرم همول من بود تو هیچی بهم نه نمیگفت واقعا عاشق هم بودیم سر قضیه ماشین سه ماه پیش گفتم به نام من بزن گفت باشه و زد ولی این دوماه من روانی شدم از این همه سردی ولی معذرت رابطه سر جاشه 

به نظرم زمان حلش میکنه نبایدتوقع داشته باشید به این سرعت یادش بره اخه خواهر من این چه کاری بود کردی ...

خیلی داغونم یعنی شوهرم زندگیم میشه مثل سابق من یه دختر دوساله دارم انقدر ناراحت به یه گوشه خیره میشم بهم میگه مامان با من قهری دلم آتیش میگیره واسش شوهرمم زبونی محبت نمیکنه فقط با کاراش مثلا میگم پول ندارم پول یکم بده میدونم نداره میگه بخدا ندارم حقوق گرفتم جبران میکنم یا مثلا میگه خونه خوراکی میوه ای نیست میگم نه میگه ببخشید حقوق گرفتم میگیرم انگار اونم از لین کاراش ناراحته ولی داره منو تنبیه میکنه میخواد بیاد سمتمت ولی یادش میوفته پا پس میکشه قشنک ار رفتاراش معلومه مردده نمیدونه چی درسته چی غلط 

بدیش اینه که شوهرتون هم ازشما ناراحته هم غرورش جلو دوستش وخانمش شکسته چون از مشکلات شماخبردارشدن اگه میشه رابطه شوهرتون با دوستش کمتربشه بهتره واینکه شوهرتون یه مدت ببینه شما واقعا پشیمونید تواین مدت یکم بهتون حتما از نظر اقتصادی هم سخت میگذره ولی دیگه باید تحمل کنید همین که رابطه تون حفظه باز خوبه انشاالله درست میشه