2777
2789
عنوان

رو غن بدن

161 بازدید | 8 پست

بچه ها برای رفع خشکی و شادابی پوست بدن ا زچه روغن گیاهی استفاده میکنید چه برندی خوبه ؟

ا زلوازم ارایشیا بگیرم یا داروخانه؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

لوسیون بدن استفاده میکنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مادربزرگم دیروز یه روغنی داد زدم به دستم نمیدونم روغن زیتون وسقز و دیگه چی بود دستام مث پنبه نرم شد کلی هم بعدش ظرف شستما حالا امروز اثرش رفته

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوسیون بدن استفاده میکنم

چیه راضی هستی؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
چیه راضی هستی؟

راضیم. مدیلن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

فیروز رو چیزی که من میبینم خیلی ها استفاده می کنن و راضین