2777
2789

البته این پامر کوچولوها خیلی برات سگ نیستن بیشتر عروسک زنده میشن.

خودم شیتزو تریر دارم همیشه ساکته چییی بشه صدایی ازش دربیاد. دیشب کلید رو پشت در جا گذاشتم درو بستم زنگ زدم کلیدساز اومد همون یک دقیقه که طول کشید درو باز کنه خونه رو گذاشت رو سرش! آقاهه از ترسش درو یک سانت باز کرد همونجا نگهش داشت!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
چرا ردش کردی؟هزینشون تو ماه چقدره؟

ببین هزینه اولش ک واکسن و شناسنامه ... داره البته میشه سگ های واکسینه شده و شناسنامع دار بگیری 

من راضی نبودم ازش ردش کردم الان دیوونه وار منتظر ی فرصتم ک پامر خرسی بگیرم😍

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه م آپارتمانیه پارس زیاد میکنن

خب شما باید یگ های اپارتمانی لگیری بزنی اینستا پیج فروشش هم میاره واست

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
البته این پامر کوچولوها خیلی برات سگ نیستن بیشتر عروسک زنده میشن. خودم شیتزو تریر دارم همیشه ساکته ...

من پودل تریر داشتم

چرا هی میگن سگ نجس سگ نجس اخه اگه سگ نجس بود نه از کودکان و نابینایان و بچه های اوتیسمی و سالمندان ن ...

و چرا یه عده سعی دارن بگن چون شرع میگه سگ نجسه پس سگ رو بد میدونه؟

و چرا یه عده سعی دارن با گفتنِ این چنین جملاتی،مثلا سگ حیوان به این خوبی،بگن سگ نجس نیست؟

سگ به دلایلی نجسه،اما این به این معنی نیست که سگ موجود بدی هست

خدایی که اون و مارو خلق کرده خودش حکیم هست

خونِ ماهم نجسه،اما آیا بد هست؟

خونی که مایه حیاتمون هست!

ما فقط میگیم سگ جاش تو خونه زندگی نیست

رو مبل و فرش و میز و تخت‌خواب آدمیزاد!

حیوون کلا جاش تو خونه نیست

درهرصورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
خیلی رسیدگی میخواد میتونی؟

سخت هس ولی انقدر که شیرینن سختیش یادمون میره مثل بچه ادم ک شیرین کاریاش سهتیشو میپوشدنه😍

این امضای یکی از کاربرا هست

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
هزینه آموزش بامربی چقدره؟چندجلسه لازم هست؟

بستگی داره همه جور مربی هست. بیشتر سگهای بزرگتر و گارد و امداد و اینا تربیت میکنن. ولی خب سگ های کوچولو هم بعضیا قبول میکنن. هفته پیش یک مربی دیدم دوره ای (دوماهه) دو و نیم میلیون میگرفت و کلا 4 دوره. دو سال پیش مسعود رضوی یک جلسه 12 ساعته 5 تومن میگرفت.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
سگ فروشی دارممم   کسی خاست درخاست دوستی بده

نژادش چیه چند سالشه مال خودت بود قصد فروش داری؟