2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید بچم دختره یا پسر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 60 پست
مبارکت باشه عزیزم نینیت.علائمت چجوریه؟

حالت تهوع که همیشه دارم علائم خاصی ندارم سعی میکنم همه چیز بخورم ولی زیاد شیرین و زیاد ترش نمیتونم بخورم

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين تاريخي كه بهت گفته برا سزارين هست 

نگفت که سزارین تو سنو زده این تاریخ

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
حالت تهوع که همیشه دارم علائم خاصی ندارم سعی میکنم همه چیز بخورم ولی زیاد شیرین و زیاد ترش نمیتونم ب ...

انشاا...که هر جنسی که دوست داری باشه.منم تازه فهمیدم باردارم.ویارازکی شروع میشه؟

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

انشاا...که هر جنسی که دوست داری باشه.منم تازه فهمیدم باردارم.ویارازکی شروع میشه؟

مرسی عزیزم همچنین شما 

من 6 هفته بودم باردارم از یک هفته قبلترش ویار حالت تهوع داشتم ولی من قبل پریودیم این علائم داشتم همیشه

مرسی عزیزم همچنین شما  من 6 هفته بودم باردارم از یک هفته قبلترش ویار حالت تهوع داشتم ولی من قب ...

اخی عزیییییزم.من هنو سونو نرفتم ببینم چندوقتمه ولی ب حساب خودم احتمالا سه هفته.فقط کمردرددارم 

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺