2777
2789
عنوان

دیگه امیدی ندارم حتی ب دعا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
الان این پستتونو خوندم همینجور اشکام بی اختیار داره میاد خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم فقط میدونم ...

از چی خسته شدی

همه روزای سخت تو زندگی رو تجربه میکنن...

دنیا همینه.بالا پایین زیاد داره.آدم اگه خودشو تنها تو مشکلات ببینه معلومه کمرش خم میشه.ولی ما تنها نیستیم خدا پشتمونه.باید به خدا توکل کرد.

تو این دنیا اومدیم که آزمایش بشیم و برگردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضربه بدی از بهترین رفیقم خوردم ضربه ای ک زندگیمو عوض کرده

جبرانش کن.هرچیزی یا راهی داره برا حل شدن یا باید بااون مشکل کنار اومد.

قطعا خودشکی راهش نیست.

چون ما حق نداریم این کار و انجام بدیم.و با خودکشی ادم جاودان در جهنم میشه

من الان خودم کرونا گرفتم.خودمو و شوهرمو و بچه هامو و خونواده شوهرم همه کرونا گرفتیم. دیگه باید با م ...

درست میشه ایشالله درست میشه همتون خوب شید واستون دعا میکنم

استارتر چی اینقدر بهم ریخته تو رو ؟!

دور از جون خیانت دیدی؟!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
نمیدونم عزیزم اره فکر کنم  زینک پلاس بودن با prentatelفک کنم

زینک که تقویتیه.    برا خودکشی خوردی؟؟؟؟؟ 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

بمیرم برات عین منی .دیگه حسی به این دنیا ندارم الکی نفس میکشم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه