2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکلم تپل نیستم ولی تو پر هستم کمرم خیلی کم باریکه ی کم هلال داره

بالا تنت پهن تر از پایین تنت نیست یا پایین تنت پهن تر از بالا تنت ؟

همه در یک راستا هستن ؟

و اینکه چه نوع لباسی میخوای بپوشی مجلسی ؟

کلا بالا تنت پهن تر از پایین تنته؟ یا در یک راستا هستن ؟

یک راسته

زندگی زیباست...زشتی های ان تقصیر ماست .در مسیرش هرچه نا زیباییس ان تدبیر ماست .زندگی اب روان است روان میگذرد انچه که تقدیر ماست همان میگذرد
بالا تنت پهن تر از پایین تنت نیست یا پایین تنت پهن تر از بالا تنت ؟ همه در یک راستا هستن ؟ و اینکه ...

اره تو ی راستاس...دونفری هستیم منو همسرم شاید مادر شوهرم اینا بیان...مخوام واسه همسرم خوشتیپ کنم...خودم خیاطم ایده ی جالب باشه شاید بدوزم

یک راسته

سعی کن لباسایی بپوشی که کمربند داشته باشه مخصوصا کمربند تیره باعث میشه کمرت باریک تر از بقیه هیکلت به نظر بیاد و لباسایی که بالا تنه و پایین تنتو پر نشون میده یقه قایقی یا یقه چین دار 

اگه شلوار میپوشی جذب نپوش و دامن مدل A line مناسبه 

لباسا و پیرهنایی که رو کمر جمع شده گره خورده خوبه، لباسای آستین پفی اگر بازو های بزرگی ندارید برای این هیکل مناسبه..

کتایی که از قسمت کمر تنگ شدن خوبن

و پیرهنایی که از قسمت کمر با چین پف کردن یا لباسایی که راسته و صاف هستن مناسب نیستن  

اره تو ی راستاس...دونفری هستیم منو همسرم شاید مادر شوهرم اینا بیان...مخوام واسه همسرم خوشتیپ کنم...خ ...

اگه خیاط حرفه ای هستین بیاید باهم همکاری کنیم در آینده 

هیکل شماام مثل yedostt هست پیامشونو ریپلای کردم نوشتم چیا مناسبه

هیکلت چه مدلیه ؟ ینی همه بدنت در یک راستا هست یا پایین تنت بزرگ تره یا سرشونه هات پهن تره نسبت به بق ...

عزیزم ۳ روز دیگه تولدمه لباس چی بپوشم ولی چون کروناس نمیخوام خیلی مجلسی باشه و ساده باشه چون خانوادگی هست