2777
2789

دکتر واسه نوزاد ۹ روزه م دایمتیکون نوشته.کولیک داره. زیاد تاثیر نداره.شما چه داروهایی استفاده کردین ؟؟کدومش از همه بهتر بود و کولیکشو خوب کرد.کولیکش باعث شده بیقرار بشه.😔میام نظراتو میخونم.پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارین

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که دایمتیکون، کولیک پد، کولیک آز، گری میچکر 

هر دارویی دکتر داد برامون جواب نداد 

بچم تا دوماه شبا حدود ۴ ساعت گریه میکرد 

سینه ام اون ساعتا نمی‌گرفت 

شیر خشک میدادم تا آخرشم به شیر خشکه عادت کرد از سینم افتاد 

همین باعث شد کولیکشم بره

ایفکول عالیه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

خودت باید خیلی چیزا رو نخوری که شیرت براش سنگین نشه 

مثل حبوبات که نفخ داره، غذای دریایی، نوشابه، مواد آلرژن

تره، تن ماهی، پرتقال، نارنگی 

لبنیات 

به من دکتر یه لیستی داده بود که چیا نخورم 

هیچ‌دارویی تاثیر نداره فقط باید دوره اش بگذره منکه همه داروهارو امتحان کردم‌ حتی داروگیاهی ولی فایده ...

😔😔😔چه بد

عرق نعنا و ی کمییییی نبات عزیزم سعی کن اک شیر خودتم‌میخوره خیلی رعایت کنی خییلیااااا

عرق نعنارو میگن باعث میشه زردیش بره بالاتر.دو روزه اینجوری شده.وقتی شیرمو میخوره و خوابش میبره دیگه آروغ نمیزنه تو خواب هرچی تلاش میکنم

والا من که دایمتیکون، کولیک پد، کولیک آز، گری میچکر  هر دارویی دکتر داد برامون جواب نداد  ...

یعنی شیر خودم باعث میشه کولیک شته باشه؟؟؟

عرق نعنارو میگن باعث میشه زردیش بره بالاتر.دو روزه اینجوری شده.وقتی شیرمو میخوره و خوابش میبره دیگه ...

نهههههههه حتما اروغش بگیر حداقل۲۰دیقه طول میکشه باعث میشه رفلاکس بگیره واااای خیلی رفلاکسش اذیتتون میکنه 

روغن زیتون بزن ب شکمش 

خارجیه؟؟قیمتش چنده

فک‌کنم ۴۵۰ گرفتیم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
خودت باید خیلی چیزا رو نخوری که شیرت براش سنگین نشه  مثل حبوبات که نفخ داره، غذای دریایی، نوشا ...

😔😔غذای نفاخ نخوردم.شیرم از ترسم لب نزدم.ولی خب مرغ و گوشت و برنج و ....رو خوردم.سر بچه اولم رژیم رفتم داغون شدم.خودمم لاغرم ضعف میکنم سریع