2777
2789

یکسال خواننده خاموش هستم تو زندگیم مشکلات زیادی با این خانواده شوهر دارم ازتون میخوام خواهرانه نظر بدی نه ساله ازدواج کردم 2پسر ویه دختر 2ساله ونیم دارم باشوهرم هیچ مشکلی ندارم وخیلی همدیگه رو دوست داریم واین باعث حسادت بیش از اندازه مادرشوهرم شده بطوری که اگه شوهرم برا من یا خونه هر چی وسیله جدید بخره اونم پشت بندش پدرشوهرمو مجبور می کنه بخره تو بعضی مسائل که تو این سالها پیش اومده شوهرم کامل از خانوادش خسته شده ومیگه باهاشون رفت وآمد نکنیم واصلا گوشی شون رو جواب نمیده و اونا بیشتر بامن تماس دارن خونه شون از عید تاحالا نرفتیم ما ماشین جدید خریدیم دوسال پیش اونا پراید 85داشتن بعد از اون نه تبریک بهمون گفتن ونه حرفی در مورد ماشینمون تا اینکه یه زمین که برا فروش گذاشته بودن و به اسم شوهر من بود ولی سندش هنوز پدرشوهرم بی خبر ما فروختن اردیبهشتی رفتن دقیقا همین ماشین وهمین رنگ ماشین ما روخریدن شوهرم خیلی کفری شد دیگه از اون به بعد خونه شون نرفتیم تماساشون هم جواب نداد تا اینکه یه ماه قبل بینی پسر من شکست واتاق عمل رفت خبرشون شد نیومدن و اینم بگم هیچ وق مادرش زنگ نمی زنه همیشه خواهراش و پدرشوهرم تماس می گرف اونم دو هفته یه بار کلی الان مادرشوهرم جلو پدرشوهرمو گرفته اونم دیگه زنگ نمی زنه با این قوم شوهر شما به درخواست شوهرتون قطع رابطه می کردید یاخیر بعد اینکه شوهر من پسر ارشد هست و یه برادرشوهر دیگه دارم مجرده ودانشجو وخواهرشوهرم هم یکیشون متاهله وبچه نداره ویکیشون مجرد ومن و شوهرم از بچه هاشون بزرگتریم 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

مادر شوهرم یه عادت داره همیشه خودش رو به مریضی میزنه تا توجه همه بهش جلب بشه وحرفش اینه تا بچه بوده من زحمتش رو کشیدم حالا نوبت پسرمه زحمت منو بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حسادت اونا که ضرری واسه شما نداره یه جور رقابته 

کار همسرتون خییییلی زشته که جواب مادرشو نمیده یا دیدنش نمیره 

منم بودم زنگ نمیزدم نه واسه نوم نه بچم 

وقتی بچم نمیفهمه مادر چیه 

مادر بدشم خوبه

مادر شوهرم یه عادت داره همیشه خودش رو به مریضی میزنه تا توجه همه بهش جلب بشه وحرفش اینه تا بچه بوده ...

خوب یه جورایی حق داره همسرتون کارش خیییلی زشته وظیفه شوهر شماست هفته یه بار یه توک پا بهش سر بزنه

بنظره من شما بی تفاوت باش اگه همسرتون میخواد که قطع رابطه کنه شما دخالت نکنین و حرفی نزنین چون بالاخره پدرو مادرشونن و یک روز میخوان برن پیششون، اونوقت شمارو مقصر ندونن

عين مادرشوهر منه دقيقا از حسادت اين كه شوهرم منو دوست دارم  بهترين شباي زندگيمو تبديل به عزا كرد

خدا ازش نگذره

كافيه شوهرم برام ي كاري بكنه ي چيزي بخره ميميره و بايد خودشم بخره

بعد مثلا شوهرم بگه مثلا با تابان رفتيم طلا ببينيم

مياد داستان سراي ميكنه كه آره خواهرممم ي عالمه طلا داشت مينداخت مهمونييي حالش بد ميشد چشممم ميخورد دو حد مرگ ميرفت كلا هميشه در حال ترسوندن شوهرمه كه براي من كاري نكنه

توووو برو خداروشكر كن كه شوهرت فهميده خانوادش اينطورين و باهاشون رفت و آمد نداريد اين خيلييي خوبه

شوهر من كه نميفهمه خانوادش مادرشو خواهرش به زندگيمون حسادتتت ميكنن😢😢😢

برا دخترش ازدواج کرد بجان بچه م هیچی کم کسر نزاشتن ولی براشوهرمن هیچی ازدواجمون از خرید تا آخر شوهرم خودش با وام وقرض گرفت ولی تا میتونن برا دامادشون که حتی دیپلمم نداره هیچی کم نزاشتن