2777
2789
عنوان

کسایی که تونستن چاق بشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 60 پست
احتمالش هست بترکم اینارو بخورم دو روز بیشتر نمیتونم بخورم الانم خوندم یه جوری شدم مشگل اصلیم بدغذا ...

خوب اره ديگه حجم مياره  برات 

در كنار غذات مخلفات بزار چيزايي كه دوست داري 

اشتهات و به غذا زياد ميكنه 

ببين يه چيز ديگه حتمااااا قرص مكمل (ويتامين) استفاده كن خودش اشتها اوره 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اره ديگه حجم مياره  برات  در كنار غذات مخلفات بزار چيزايي كه دوست داري  اشتهات ...

مکمل که زیاد میخورم تا دلت بخواد

ولی مهم غذاست که من کم میخورم چندشم میشه از غذا خوردن

کلافه میشم خسته میشم

واقعا راهی نیست خوب بشم بهونه نگیرم

ماشالاه پس مفيد خوردي  والا دلتم بخواد باربي موندي 😁😁 من همش استرس دارم چاق نشم بعد زا ...

نه ماه تمام که لب به گوشت قرمز نزدم

روم به دیوار از صبحم تو دستشویی بالا میاوردم

از غذاهای خودمم که اصلا نمیخوردم ویار داشتم

فقط بال کبابی وجیگر وبلال وترخینه

از بدن خودم میگرفت همه دندونام خراب شد 

نه ماه تمام که لب به گوشت قرمز نزدم روم به دیوار از صبحم تو دستشویی بالا میاوردم از غذاهای خودمم ک ...

🥺🥺چه سختتتت 

ببي به زورم كه شده بخور 

هر روز يه قاشق أضافه تر از ظرفيتت بخور معده ات جا باز كنه 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
این همه چیز خوشمزه گفتی خودت دلت نخواست🥺

اخه دارم صبحانه میخورم  ببین یخچالمون  گشتم فلفل دلمه ای وقارچ کوجه روتفت دادم  باتخم مرغ  پسرم میگه مامان دوباره صبحانه من دراوردی پختی  

🥺🥺چه سختتتت  ببي به زورم كه شده بخور  هر روز يه قاشق أضافه تر از ظرفيتت بخور معده ات ج ...

انقد خوشم میاد میبینم کسی بالذت میخوره عروس عمم میگه من در یخچال رو باز میکنم ضعف میکنم فکر کن چه حالی میده

اون وقت ما میوه هامون میگنده

اخه دارم صبحانه میخورم  ببین یخچالمون  گشتم فلفل دلمه ای وقارچ کوجه روتفت دادم  باتخم ...

من پسرمم شده از خودم بدتر جز غذاهای خودم از غذای کسی نمیخوره بااینکه سعی کردم پیشش نگم چیزی