2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم 

دوگانگی پسرم رو ختنه کنیم و عقیقه کنیم و یک گوسفند بکشیم و بدیم بقیه میگم یوقت مشکل نداشته باشه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ما میخوایم یک گوسفند روزی که بدنیا بیاد بکشیم و تقریبا نصفشو بین اقوام و همسایه تقسیم کنیم  دو ...

من شنیدم ازگوسفندعقیقه ،پدرومادربچه نبایدبخورن وکلشوبایدتقسیم کنن ،بازم اونایی که احکام روخوب بلدن درستترمیتونن راهنماییت کنن ،انشاالله باخوشی وسلامتی وراحتی بچت روبدنیابیاری وبزرگش کنی کنارهمسرت ،مبارکتون باشه پیشاپیش عزیزم

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
فکر نکنم مهم اون نیت عقیقه کردن 

آخه ما رسم داریم وقتی پسرا رو ختنه میکنن یک گوسفند میکشیم گفتم ما که روزی که بدنیا میاد گوسفند میکشیم یخچالمون گوشت داره به همسرم گفتم گوسفندی که برای دوماهگی که ختنه اش کنیم رو به نیت عقیقه سر بریم و بدیم بقیه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من شنیدم ازگوسفندعقیقه ،پدرومادربچه نبایدبخورن وکلشوبایدتقسیم کنن ،بازم اونایی که احکام روخوب بلدن د ...

ممنونم عزیزم 

آره میدونم ما برای دخترم رو انجام دادیم تازه گوشتا رو بی استخون کردیم دادیم بقیه حتی استخون بهتره نشکنه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
آخه ما رسم داریم وقتی پسرا رو ختنه میکنن یک گوسفند میکشیم گفتم ما که روزی که بدنیا میاد گوسفند میکشی ...

عقیقه کردنو هر وقت کنی اشکال نداره حتی وقتی مرد شد برا خودش هم میتونی اگر عقیقه نکرده باشه عقیقه کنی تاریخی براش تعیین نشده