2777
2789
عنوان

خانومای اهوازی ...ای وی اف های موفق دکتر نقاب بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 9248 بازدید | 213 پست
عزیزم ایشالا که اصفهان نتیجه میگیری ‌‌سختی راه یادت میره 🙏

قربونت عزیزم من سختی زیاد کشیدم بخدا

الان اسمم تو لیست فرزندخواندگیه اصفهام نشد برم یه فرشته از بهزیستی بگیرم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
مادر منتظر عزیزم رفت و امد اصفهان سخت نیست؟ کمی از روال نوبت دهیش و معطلیهاش لطفا توضیح بده ..منم اح ...

بخدا اگه بتونی بری خارج خوزستان درمان کنی به نفعه هرجا غیر خوزستان

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منتظر عزیزم رفت و امد اصفهان سخت نیست؟ کمی از روال نوبت دهیش و معطلیهاش لطفا توضیح بده ..منم اح ...

من فعلا یه مرحله رفتم واسه تشکیل پرونده و برگشتم تا دوماه دیگه

خوبی اصفهان به اینه نخوای با ماشین شخصی بری اتوبوس تا ۱۲ شب داره واسه اصفهان از اصفهانم برگشت هرساعتی داره تا اهواز

بلخره شهر غریب جای خواب و غذا  سختی داره ولی چه کنیم مجبوریم تحمل کنیم من خودم زمانی که بهم گف داروهاتون یه میلیون شد نشستم گریه کردم گفتم خدا چه کاری با ما کردی هرچه در بیاریم خرج دارو و دکتر میشه

قربونت عزیزم من سختی زیاد کشیدم بخدا الان اسمم تو لیست فرزندخواندگیه اصفهام نشد برم یه فرشته از ...

عزیزم چه خوب 😍 ایشالا خدا جواب دلتو بده و بچه خودتو بغل کنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

https://chat.whatsapp.com/IaAqgjvcS8rJZXAMIrzSHZ

گروه واتساپ مامانای اهواز

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

خانوما من نیکبخت رفتم راضی نبودم نقاب رفتم که افتضاح بود زرگر خوب نبود امیرزاده بی سواد کلا دکترای اهواز اصلا خوب نیستن رفتم تهران دکتر نصر هکس‌رنگی نوشت سونوم کرد گفت مشکل نداری نه خودت نه شوهرت ۶ ماه دیگه هم طبیعی اقدام کن خیلی دکتر خوبیه با سونو انتقال میده کلا مرکز مام پیشرفته ترین دستگاهارو داره و اکثر دکترا اونجا عالی هستن یه گروه داریم اکثرا مثبت شدن 

خانوما من نیکبخت رفتم راضی نبودم نقاب رفتم که افتضاح بود زرگر خوب نبود امیرزاده بی سواد کلا دکترای ا ...

لین ک گروهتون رو بفرست

شما از کجا دکتر نصر رو شناختین؟

خدایا سپاسگزارم

خیلی سخته

سال ۹۶ اصفهان ای وی اف کردم موقه برگشت از هواپیما جا موندم ۸ ساعت تو فرودگاه سرپا ویلون و سیلون موندم تا بزووور بلیط برگشت گیرم اومد اخرم منفی شد

وقتی تو سیکل ای وی اف میری هفته ایی ۲بار باید بری اصفهان سونوشی خیلی سخت بود ۱۰ ماه اونجا درمان کردم ماهی دوسه بار میرفتم اخرم منفی شد بعدم طبیعی باردار شدم البته مشکل سخت تر از نازاییم سقط مکرر بود که دکتر نقاب نجاتم داد و با چنگ و دندون کمکم کرد این بچه با وجود خونریزی های سیل اسا سقط نشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خانوما من نیکبخت رفتم راضی نبودم نقاب رفتم که افتضاح بود زرگر خوب نبود امیرزاده بی سواد کلا دکترای ا ...

اخه رفت ‌و آمد تهران خیلی سخته 

وگرنه اینجا هم کم پول نمیگیرن 

من دیدم تا مرحله تشکیل جنین همه اوکین تعداد جنین خوبی تشکیل میشه اما انتقال که میدن نمیگیره 

نمیدونم مشکل از کجاست اصلا نمیبینم کسی مثبت شده باشه 

درصورتیکه مراکز تهران خیلیا بار اول مثبت میشن با تعداد جنین کم حتی 

ولی رفت و امدش خیلی سخته اونم تو این اوضاع کرونا 

من ۸ تا جنین دیگه دارم این ماه میخوام خراش هم بدم که شانس بالاتر بره 

دعا کنین از همینا بگیره 

خیلی سخته سال ۹۶ اصفهان ای وی اف کردم موقه برگشت از هواپیما جا موندم ۸ ساعت تو فرودگاه سرپا ویلون و ...

خداروشکر طبیعی باردار شدی هیچی از ‌سیکل ای وی اف بدتر نیست 

اینهمه تلاش و سختی و استرس اخرشم ببینی انتقالت موفق نبوده 

برا من که امکان طبیعی اصلا نیست همسرم خیلی ضعیفه 

خداروشکر طبیعی باردار شدی هیچی از ‌سیکل ای وی اف بدتر نیست  اینهمه تلاش و سختی و استرس اخرشم ب ...

همه چی امکانش هست 

منم میگفتم وقتی اخرین علم دنیا روی من جواب نداد دیگه هیچ

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خداروشکر طبیعی باردار شدی هیچی از ‌سیکل ای وی اف بدتر نیست  اینهمه تلاش و سختی و استرس اخرشم ب ...

سلام با دکتر نقاب انتقال دادم بار دوم منفی 

به نظرم نقاب دکتر خوبی نیس به خاطر خودت هم که شده برو تهران نمیدونم هر جای دیگه 

من این  ماه خراش هم دادم ولی هیچ 😔😔😔 دیگه جنین هم ندارم اصلا از نقاب مثبت ندیدم اصلا برا بیماروقت  نمیزار فقط یه سونو میگیر و تمام حیف اون همه دردسرا و دردهای که کشیدم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
سلام با دکتر نقاب انتقال دادم بار دوم منفی  به نظرم نقاب دکتر خوبی نیس به خاطر خودت هم که شده ...

واقعا ؟ کی انتقال دادی ؟ 

خیلی ناامیدم ازش 

اصلا انتقال مثبت ندیدم ازش 

مشکلت چیه چن تا جنین دیگه داری ؟