2777
2789

سلام دوستان. از دیشب شوهرم سردش میشد الان هم حال نداره. منم سرم درد میکنه و عطسه میکنم یکم هم گلو درد دادم. کروناست یعنی؟

امکان داره نگران نباش 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ی پیش گلو درد شدییییید،ابریزش؛بدن درد؛سردرد و سرفه های خشکی ک گلومو جر میداد کرفتم.دکترم رفتم پتی سیلین زدم راحت شدم

نترس.انفولانزای فصلیه.از الانم شروع شده

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

والا معلوم نمیکنه الان همه چی قاطی شده پریشب پسرم یهویی تب کرد 38 درجه اصن دیگه هیچ علائمی نداشتش 

بردیمش دکتر ازمایش گرفتن گفتن کروناس بعدش ک تبش قط شد تا الانم نه تب کرده نه هیچ علامت دیگه ای

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

احتمالا سرخوردگی

لطفا از خونه بیرون نرید چون یک درصد احتمال هست ک ویروس باشه، بگید ب کسی براتون سیب و هویج و لیمو شیرین بیاره ابشونو زیاد بخورید، شلغم و توش عسل بریزید بخور بدید، سوپ بخورید،و حسابی بخوابید، یک روزه حله

دادم سکته میکنم از ترس جامو برداشتم اومدم تو اتاق دخترم دوتایی خوابیدیم.

سکته نکن فقط توکل به خدا کن چیزی نمیشه انشالله فقط خیلی رعایت کن دست به هرچی زدین دستاتون بشورین و همه جارو تند تند ضد عفونی کن

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
احتمالا سرخوردگی لطفا از خونه بیرون نرید چون یک درصد احتمال هست ک ویروس باشه، بگید ب کسی براتون سیب ...

والا هشت ماهه ارز خونه خارج نشدم طفلی دخترم از پنجره بیرون رو نگاه میکنه. رئیس شوهرم گرفته بوه دو هفته بود نمی اومد الان چهار روزه میاد سر کار. میترسم از اون گرفته باشه