2777
2789

دیشب من از سوتی های دوستان کلی خندیدم مجبور شدم برم تو هال بشینم شوهرم بیدار شد 

دیشبم گفتم ولی چون برای خودم خیلی خنده دار بود براتون میگم دوباره 

یه بار خونه مادرشوهرم همه جمع بودیم با خواهرشوهرا وشوهراشون مادر شوهرم بایه جدیتی گفت فلانی کاندومش پاره شده.....😂😂😂😂😂😂😂منظورش تاندون بود 

خودتون جمعیت رو تصور کنید 😂😂😂😂😂

تاپیک اخرم ختم صلوات (نفری ۷۲تا)به نیت شهدای کربلا مخصوصا علی اصغر(ع) و حاجت روایی همگی دوستان

دوست داشتین شرکت کنین التماس دعا

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم دنیا اومد واکسن بدو تولدو روزه بعدش بهش زدن خب ... روز 5م رفتیم مرکز بهداشت واسه آز کفه پاش از پرسی واکسن اولیشو کی زدی منم گفتم واکسن بدو ورودشو روز دوم زدم دوسه بار دیگه هم پیش اومد می گفتم بدو ورود آخرسر مراقبم قش کرد از خنده گفت دخترجان بدو تولده نه ورود از خنده و خجالت داشتم منفجرمیشدم همه داشتن همزمان میخندیدن به ورود بچه من

خدایا شکرت 😘

دوست من یه بار تو خوابگاه رفته بود سالن درس بخونه کلا دونفر بودن خودش تعریف کرد برامون گفت یهو یه صدایی ازم دراومد طرف مقابلم یهو شوکه شد منو نگاه کرد منم اونو نگاه کردم خودمو زدم به درس خوندن بعدم سریع بساطم و جمع کردم وزدم به چاک😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدامیدونه چققدر ما اون شب بهش خندیدیم 

یاد اون دوران خوش بخیر

یه بارحامله بودم رفتم خونه مادرشوهرم روزبودمادرشوهرم رفته بودجلسه شوهرمم رفت ماشینشوپارک کنه بیادبعدمن دیدم کسی نیس توخونه همینجورلباسامودرمیاوردم احساس کردم دلم خیلی تیرمیکشه گلاب ب روتون بادمعدموخالی کردم باصداااااابعدیهورفتم توآشپزخونه دیدم پدرشوهرم نشسته کف آشپزخونه داری چای میخوره واااااای همون دیقه میخواستم زمین دهن واکنه من برم توش اصلا نگم برات چ حالی داشتم کم مونده بودبچم دنیابیاد😂😂😂

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
یه بارحامله بودم رفتم خونه مادرشوهرم روزبودمادرشوهرم رفته بودجلسه شوهرمم رفت ماشینشوپارک کنه بیادبعد ...

خداییی ته سوتی بودا خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂

دیگه اون عروس سابق شدی ؟؟؟😂😂😂

خداییی ته سوتی بودا خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂 دیگه اون عروس سابق شدی ؟؟؟😂😂😂

آره بابا توعمرم اینجوری سوتی نداده بودم.

آره شدم الکی بخودم دلداری میدادم که یادش رفته تاالان😂خودش مگه بادتولیدنمیکنه وازاینجورحرفا دیگه خواهر

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘